• istanbul hamidiye etfal hastanesinden bildiriyorum. 200 kişi kuyrukta, ortam gergin. randevu saatine bakan yok. hemşirelerin öğle tatili keyfini bekledik 200 kişi olarak..

    edit : böyle günlerde, dışarıda yağmurda yüzlerce kişi beklerken kapıyı arkadan kitleyip yemeğe çıkmamalısın. nöbet planlamalısın ki sıra aksın..

    edit 2: saat 13:00'e randevu aldım. 12:40'da oradaydım. sağanak yağmur altında, hastane personelinin kahve içmesini, cep telefonuyla oynamalarını, gülüşmelerini kemal sunal'ın cama ekmek banma repliğindeki gibi izledim. kapıyı saat 13:12'de açtılar. saat 14:20'de aşımı ancak olup çıkabildim..
  • hemşireler öğle tatili yapmamalı değil mi? eşek çünkü onlar.

    hızla eriyecek kuyruktur. bir aşı 15 saniye sürmüyor.
  • hemşirelerin öğlen yemek yemeden 24 saat çalışması gerektiğini öğrendiğimiz müthiş kuyruk.

    aman çeni 10 dakka beklettiler mi, kuyruğa mı girdin sen yerim seni annem.

    dün ankara şehir hastanesinde oldum aynen 200 kişi kuyruk vardı ama inanılmaz iyi organize olmuşlardı ve takır takır aşıları yapıp yolladılar. napsınlar amk seni en öne mi geçirsinler vaktin değerli diye?
  • saglık calısanları neden yemek yer dınlenir ki anlamanın mumkun olmadıgı durum hatta wcye gıdenlerde varmıs neyse bunlar hep cehalet
  • olumlu bir kuyruktur. bu sayede aşı ziyanı olmaz. randevuya gelmeyenin yerine bir arkadakine basarlar aşıyı gönderirler.

    yine de aşı kuyruğunda hastalanmamaya da dikkat etmek gerekir. çift kat maske mi takarsınız, dezenfektan mı solursunuz size kalmış.
  • bugün yeni bir rekor kırılmasına neden olacağını umduğum kuyruk.

    not.: sabahın köründe işe başlayan ve akşama kadar çalışacak biri için öğle tatili keyif değil zorunluluktur. ayrıca insan denen canlı düzenli beslenmezse bağışıklığı düşer, hemşilerde insan onların çocukları sevenleri var.

    not2: hemşire değilim.
  • 1.5 yıl aşıyı beklediniz, yarım saat kuyrukta mı bekleyemediniz sorusunu akıllara getiren başlıktır.
  • lan oğlum insaf edin biraz. az empati yapın. o sağlık görevlileri insan değil mi? öğle tatili yapmasın mi? hayat neden sizin etrafımızda dönüyor?

    öğle tatili sırasında açık havada bekleyip mesai başladığı zaman içeri girneyi akıl edemeyen bencillerin şikayet ettiği kuyruk.
  • beyzadem hemşirelerin öğle tatili yapmasına kızmış. beyzademi hemen evine gönderelim. bizzat sayın sağlık bakanı yapsın aşısını da. ilerleyen günlerde de aşı olduğu için arkadaşa devlet övünç madalyası verelim.
hesabın var mı? giriş yap