• kafelere gelen büyük zamlardır. ankara panora'daki normal bir kahveciden bildiriyorum, büyük sütlü kahve (flat white) 29 tl olmuş. geçen ay 20-21 tl civarıydı.
  • (bkz: flatwhiteıma dokunma)

    ek: altta biri demiş ki içmeyiver. keyfine tüketiliyor. yahu arkadaş niye her meseleye böyle bakıyorsunuz? kahve içmek için osmanlı zamanında bile ne taklalar atılmış. sanki iki senelik mevzu da içme diyorsun. iyi o zaman 2 öğün yemek yiyip oturalım. ayva olmasın ne gerek var. vişneyi siktir et. çayı toplamasınlar. fındık ağaçlarını kessinler. ne gerek var? bu mudur yani?

    ek-2: bazı arkadaşlar flatwhiteıma dokunma diye tiye alıp sonra diğer yazdığımı çelişkili bulmuş. evet öyle görünüyor ama ben başlığı açan arkadaşın örneği flatwhite üzerine vermesini eleştirdim. desene kahveler çok pahalı oldu. kurukahveci bile nasıl böyle yapar vs. gidip az kremalı latte üzerine argümanı kurmasına laf etmemek olmazd. altta yazanı sonradan görüp eklemeyi yaptım. ki o da ekleme yapılmayacak gibi değildi.
  • ananı makiyato fiyatlarında görülmeyen zamdır.

    görsel
  • kurukahve dükkanı işletiyorum…geçen hafta itibarı ile toptancılar dolar endeksli çalışmaya başladı, fiyatlar çok uçuk noktalara gitti … türkkahvesi şuan için 100 gr 25 tl olması gerekiyor ancak bu hafta nasıl yansıtacağız bilemiyorum…
    kahvede ciddi spekülasyon var …
  • türk kahvesi de mi lüks oldu amk hayat nerelere gidiyor.
  • içmeyiver bütçen kaldırmıyorsa. allahın emri değil içmek, temel ihtiyaç maddesi de değil.
    tamamıyla keyif için tüketilen bir ürün

    edit: evim 500binden 1 milyona çıktı oleyyy, arabamı 300bine almıştım 600bin oldu ohhhşşş, asgari ücret yüzde 50 artsın süperr ama kahve fiyatı artmamalı sabit kalmalı. bu kafa devam ettikçe sabah akşam burada ağlamaya mahkumsunuz.
  • bütçen elvermiyorsa içmeyiverciler doluşmuş yine. ah sizin bu vizyonsuzluğunuz, bu azla yetinme çabanız, sorgulamayışlarınız bizi bitirdi be.
  • geçtiğimiz gün markette 100 gram mehmet efendi'yi yaklaşık 14 lira görünce ertesi gün kantinden 9,5 liraya 10 paket aldım. kantinin stoğu bitince muhtemelen o da ciddi zamlı olacak.

    güncelleme: 13,25 olmuş.
  • brezilyadaki don olayları, vietnamın gümrükleri kapaması hem nitelikli çekirdek kahvenin hem de nescafe (robusta) çekirdeklerinin dünya genelinde fiyatlarını arttırdı ve bu yeni yeni yansıyor. tabii bizde dünya fiyatlarının yanı sıra kurdaki artışla beraber katlamalı olarak yansıyor
  • kahve lan kahve! bütçen diyor adam dhjddj kahveye bütçe diyor. yakında ekmeğe de der.
    bitmedi bu zihniyet bitmediii..

    yakında koklamak da parayla olacak
hesabın var mı? giriş yap