• hayata küstüm paylaşmayın şöyle şeyler.
  • sokak hayvanlarına bir daha el sürmememe sebep olmuş korkunç bir videodur. bir adamın aşama aşama kudurup ölmesini gösteriyor. (+21)

    https://www.youtube.com/watch?v=ix82dvnwxhy
  • sabah sabah psikolojimi mahveden video

    (bkz: ne gerek vardı)
    =((
  • özellikle sokak köpeklerini besleyenlerin izlemesi gereken bir video.

    edit: sokak köpeklerini beslerken mikrop kapabilirler anlamında söyledim.

    bu arada önemli bir kaynak

    (bkz: #144418962)
  • insana ölümün ne kadar zor olabileceğini düşündüren görüntülerdir. er kişinin son anlarında neler yaşadığı hayal dahi edilemiyor. ölüm soğuk ve ağır bir olgu. allah ölümün bile hayırlısını versin.
  • başıboş köpek sorunu devam ederse kuduz tekrar hortlayabilir. hayvanlar sokakta kaldığı için çöpten besleniyor, her türlü pis suyu içiyor, hastalık taşıyor. mevcut sorunlar arasında halk sağlığı ve hijyeni açısından çözülmesi gereken başlıca sorunlardan biridir başıboş köpek sorunu. siyasiler hiç bu konu hakkında realist konuşmaz çünkü oy kaybettirir ama böyle devam edilirse sayı üstel büyüme olarak katlanacak ve çözülmesi daha zor bir hal alacaktır. zira bir köpek 6 tane de doğurabiliyor ve kısırlaştırma tamamen saçmalık. bir tane kaçırsan yine sayı artıyor.
    edit: üstel büyümenin ne kadar korkunç sayılara ulaştığını görmek isteyen arkadaşlar, satranç tahtası'nın buğday hikayesini araştırabilir.
    zorunlu edit: kuduz tekrar hortlayabilir dediğim için bazı arkadaşlar özelden "hortlamaz aşısı var, kontrol altına alınabilir" gibi şeyler yazdı onlara genel bir cevap için buraya bunu ekleyeceğim. değerli arkadaşlar, kast ettiğim walking dead gibi bir şey değil zaten. kuduz şüpheli ısırılma şikayeti artacak diyorum.
  • bana, bilimin insanlığa olan hizmetlerine teşekkür ettiren videodur.

    her kim insanlığın faydasına çalışmış veyahut çalışıyorsa allah ondan razı olsun...
  • aşı karşıtları, aşıların insanları nelerden koruduğunu görsün.
  • rahatsız olmamak için videoyu sessizde, sektörler halinde çok izlemeden geçtim. durumu tahmin edebiliyorum. berbat bir ölüm şekli.

    konuya paralel, bu şerefsiz kuduz virüsünün yapabildikleri çok acayip..

    kaç milyon yılda evrim geçirip son halini aldı bilinmez ama son evrelerinde konaktaki tükürük bezlerini harekete geçirip kendini tükürük içinde gizleyerek ısırma-bulaşma şeklinde yeni konağa geçiş yapması ve bir süre sonra onunda motor yetilerini etkileyerek beynini bloke edip öldürmesi resmen korku filmi gibi.

    ulan bunu allah tasarladıysa demezler mi “allam hem kulunu var ediyorsun, üstüne bin bir türlü bela veriyorsun, sen bizimle dalga mı geçiyorsun?” diye..

    daha bunların keşfedilmemiş türleri var ve buzullarda kim bilir ne ruh hastası(!) türler daha suya karışıp karşımıza çıkacak..

    not: aşı konusuna dikkat edin. küçük bir yırtığı bile riske atmaya gelmez.
hesabın var mı? giriş yap