• besiktas'in holosko, nobre ve bobo uclusu ile baslarsa muhtemelen kaybedecegi karsilasma.
  • cassio de souza soares lincoln'ün cezalı olup, forma giyemeyeceği karşılaşma..
  • galatasarayın bu moralle alması olasılığının yüksek göründüğü maç; ama derbi sonuçta, kazananı tahmin edilemeyen maç bu, dostça ve zevkli bir maç olsun. bu arada futbol sadece futboldur.
  • "futbol oynansın. kimse kırmızı kart görmesin. yenilen yenildiğini bilsin, yenen yendiğini." dileklerini fütursuzca savurduğum maç.
  • biletleri biletix'de satışa çıkmıştır.
  • bilet fiyatları şu şekildedir.

    eski açık: 45,00 ytl
    yeni açık: 45,00 ytl
    kapalı alt: 125,00 ytl
    kapalı üst: 150,00 ytl
    numaralı kenar: 200,00 ytl
    numaralı orta: 250,00 ytl
    vip alt a - f: 250,00 ytl
    vip alt b - e: 275,00 ytl
    vip alt c - d: 350,00 ytl
    vip üst a - f: 350,00 ytl
    vip üst b - e: 500,00 ytl
  • cisse'nin beşiktaş için tahmin edilenden de önemli bir adam olduğunu gösterecek maçtır. ama ben yinede maçın sonucunu teknik direktörlerin belirleyeceğini düşünüyorum.

    galatasaraya baktığımızda aşağı yukarı aynı kalitede ve hazır 13-14 oyuncuya sahipler. fenerbahce galibiyetinin de verdiği moralle çıkacaklar maça. yanlız fenerbahçe maçının dizilişi gibi oynarlarsa büyük ihtimalle kayberederler. fenerbahçede alex ve kezman hatta deivid hiç hücum presi yapmayan defansı süratleriyle zorlamayan oyuncular. beşiktaşta ise delgado olsun oynarsa bobo olsun ve tabi ki holosko olsun defansı oldukça rahatsız eden oyuncular. uefa grubunun herkes tarafından kolay diye kabul edildiğine göre bu sene oynadığı tek ve en zorlu maçta leverkusen deplasmanında dağılan galatasarayın lincolnün yokluğunda nonda yerine defansa yardım eden serkan çalık'la başlaması şart.

    beşiktaşa bakarsak ertuğrul sağlamın üzerinde bu maçın sonucu demoklesin kılıcı gibi sallanmakta. hem oyuncularda hem teknik ve idari ekipte müthiş bir tedirginlik hakim. rizespora kaybedip elenmenin getirdiği moralsizlik var. ertuğrul sağlam cissenin yokluğunda göbekte kesinlikle telloyla başlamalı. sol kanatta kezmanın her sola kaçışta faul aldığı sabri karşısında genç aydın müthiç bir fırsat. arkasında tabii ki ibo üzülmez. sağkanatta ibrahim kaş/toraman önlerinde de ali tandoğanla başlamalı. ali tandoğan her ne kadar saçma sapan hareketleri olsa da rakibi yıpratabilen ve iyi orta yapabilen bir futbolcu. ileride ise evinde oynamanın avantajıyla holosko ve ille de nobre. fenerbahçedeyken önemli galatasaray maçlarının çoğunda tecrübesi ve savaşçılığyla gol atan nobre beşiktaşın en büyük kozlarından biri. tabii arkalarında delgado. beşiktaş, evinde oynamanın avantajıyla hücum ağırlıklı bir kadroyla oynarsa zora dayanamayan galatasaray defansı ve maç eksiği olan kalecisine karşı rahat goller bulabilir.

    özetle gollü ve beşiktaşın galibiyetiyle bitmesi daha olağan duran ve zevkli olacağına eminim olduğu bir derbi...
  • beşiktaş'ın orta sahası cisse olmadan nasıl lokum gibi oluyor malum. cisse 4-6 hafta yokmuş dünkü sakatlığından sonra. galatasaray kazanır gibi duruyor pazar günü. sadece pazar günü değil cisse'nin oynayamacağı önümüzdeki 1.5-2 ay beşiktaş'ın nasıl oynayacağını çok merak ediyorum.
    beşiktaş'ın transfer politikasının haline bakıp gülmemek elde değil. koray'ı o kadar elden çıkartma sevdasında idiyseniz bari rize'de kiralık olan fahri tatan'ı geri çağırsaydınız. kelimeler baya yetersiz.

    transfer hatalarının baş sorumlusu ertuğrul sağlam şu haftalarda orta saha için gerçek bir çözüm bulursa sınavı geçmiş olacak. geçemezse yazık ki kendisiyle beraber yıldırım demirören'i götüremeyecek. adam amiyane tabirle tapusunu satın aldı beşiktaş'ın. bize de demirören'e karşı olduğunu söyleyenlerin stad yemiyle nasıl göbek attıklarını izlemek düşer bu saatten sonra.
hesabın var mı? giriş yap