• edit4: boş zamanlarında kitap okuyor bol bol. kendini böyle ifade edebilmesi bunun sayesinde diye düşünüyorum. bundan sonra çekeceği videolarda okuduğu kitaplarını da tanıtabilir.

    edit3: bu arada bu kadar abonenin nereden geldiğini merak ediyorlar, ama onlara buraya yazdığımı söylemedim. videolar yorumlara kapalı olduğu için muhtemelen hiç bilemeyecekler.

    edit2: arkadaşlar, bu videoları para kazanmak için çekmedi, ben de para kazansın diye başlık açmadım. videoda takipçi sayısına üzüldüğü için ve diğer videolarından daha özgün olduğu için paylaştım. çok sansasyonel bir video içeriği varmış gibi yorumlar yapılmış. abone sayısı arttıkça sorumluluğu da ona göre artacaktır. bundan sonra çekeceği videolarda eğitici ve öğretici içerikler üretmesi için ailesi yönlendirmeyi düşünüyor.

    ayrıcı ana okulundan bu yana tüm müsamerelere katılmayı seven bir çocuk. müziğe de yeteneği var. youtube ve bu ilgilerinin iyi yönetilmesi gerekiyor. her şey kontrol altında, bu kadar karamsar olmayın.

    edit: mesaj atanlar olmuş, tanıyor musunuz diye. ben anne veya babası değilim ama akrabasıyım. reklam amaçlı açmadım bu başlığı. 13 abonesinden biriydim.

    amatörce videolar çekip yüklüyordu, takip ve beğeni olmayınca üzülüyordu. son videosunu da tesadüfen youtube’da gezerken gördüm abone olduğum için.

    diğer videolara nazaran kendini ifade etme biçimi çok hoşuma gitti. biraz takipçisi artarsa sevinir diye düşündüm. takipçileri artınca yaşadığı sevinci size anlatamam.

    bu çok amatör bir girişim. olumsuz yorum yazan ve geleceği ile ilgili kaygılarını belirten yazar arkadaşlar olmuş. onların da haklılık payları var ama ailesi eğitimi ve ders çalışma düzeni ile çok yakından ilgileniyor.

    iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.

    ————————

    hedefinin küçüklüğünü yerim senin.

    bu sevimli arkadaşın isteğini yerine getirmek lazım.

    https://youtu.be/2vvu5_5dydy
  • abone olarak destek verdiğim minik youtuber.

    edit: 14. abonesi olduğumdan bu saate 2,02 b abonesi olmuş sanırım sevincinden uçacak.
  • babası tarafından yüklenir yüklenmez açılmış başlık. youtube keşke 18 yaş altının video yüklemesini de yasaklasa. babaları para kazanıcam diye ne hale düşürüyor çocukları
  • niye artık çocuklar youtuber olmak istiyor anlamıyorum. bir de çocuklara nasıl empoze ettilerse illa challenge videosu falan çekmek istiyorlar. bence bazı youtuber'lar çocuklara pek de iyi örnek olmuyor. bir çocuğun özendiği kişi enes batur olmamalı.

    yiğenim geldi geçen diyor ki youtube videosu çekelim*

    edit: ekşi sözlüğün yaptığı pr'a bak 25 aboneydi tıkladığımda şu an bin aboneye çıktı kanal.
  • abone olmak isterdim ancak bu sosyal medya çöplüğü yerine çocukluğunu yaşasın isterim. o yüzden abone olmadım. daha önünde bu platformlar için çok uzun zaman var. ama çocukluğunu kaçırma küçük. çocukluğunun keyfini sür.
  • çocuklara selpak sattırmanın dijital hali
  • yerim ben seni yaa. hiç bir şey de vaadetmiyor :)
  • çocuğum yok, belki ne anlar diyeceksiniz ama çocuğunuzu meta olarak kullanamazsınız. bu çok iğrenç bi hareket. düzen, dünya, devir ne ararsan hepsi değişti ama bunu normalleştirme düpedüz hak ihlali. bırak 18 yaşından sonra ne yaparsa yapsın. ama şu çocuklarınız üç kuruş için kullanmayın.
  • artik yasanmasi gereken cocukluklar bizimkilerden farkli maalesef.
    internet,mobil cihazlar, online platformlar bugunun cocuklarinin belki de gelecegin yetiskinlerinin sosyal ve profesyonel hayatlari olacak.
    o yuzden youtube videosu yuklemelerini kinamadan once degisimi kabul etmek lazim
  • yakında "evet arkadaşlar bugün yeni doğdum ve sizlere anne karnındayken yapmanız gerekenleri anlatıcam" diyen küçük youtuberlar olursa şaşırmam.
hesabın var mı? giriş yap