• saat 19:00'da başlayacak ve atatürk olimpiyat stadı'nda oynanacak tsl 31. hafta maçı. adı gs ile anılan abdullah avcı ve oynarsa necati ateş için zor maçtır bu karşılaşma.
    not : karakter sınırlaması nedeni ile ligin ilk yarısındaki maçın başlığında kullanılan kısaltmayı kullandım.
  • bu maçtan önce medya tarafından öyle bir hava oluşturulacak ki, galatasaraylılar bile inşallah yeniliriz yeterki sussunlar diyecek. galatasaray yenerse ibb yattı zaten abdullah avcı seneye galatasaray'da denilecek. puan kayberderse zaten istenilen alınmış olacak. yani kaybeden her halükarda galatasaray olacak. benzer bir maç öncesi atmosfer için:

    (bkz: 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci)

    özellikle

    (bkz: #9504981)
  • yatanı kalkanı bilmem ama bahisseverler için bu maçın 2.5 gol üstü biteceğini söyleyebilirim. coşun, coşturun.

    not: tutmazsa direk silerim bu entryi. ki ben de basıcam zaten. üstüme gelmeyin.
  • galatasaray'ın, şampiyonluk yarışındaki en önemli sınavı. deplasmandaki sivasspor maçı ve fenerbahçe derbisi bile beni bu kadar korkutmuyor.

    öncelikle, bana göre şu ara ligin en formda takımı ile oynayacak galatasaray. özellikle necati ateş ve ibrahim akın'ın üstün performanslarıyla son haftalarda yakaladıkları çıkış göz kamaştıracak cinsten. sezonun başında, "küme düşer" denilen rakibimiz, oynadığı futbol, büyük takımlara karşı aldığı sansasyonel sonuçlar ve abdullah avcı yönetiminde elde ettiği başarılarla dikkat çekmeyi başardı.

    süper lig tecrübesizliğine bağlayabileceğimiz puan kayıplarını da son haftalarda önemli ölçüde azaltan belediyespor, galatasaray'ın yoluna taş koyabilecek güçte.

    galatasaray cephesinde ise son zamanlarda bariz bir gol sıkıntısı gözleniyor. son on maça bakacak olursak, beşiktaş, kasımpaşaspor, gaziantepspor, gençlerbirliği` : ilk kupa maçı` gibi takımlara karşı gol bulamayan, görece iyi oynadığı maçlarda bile konyaspor, trabzonspor, ankaraspor, gençlerbirliği gibi rakiplerine tek gol atabilen, denizlispor maçını da servet'in mucize golüyle geçebilen bir galatasaray görüyoruz. teknik direktör sorunu da ayrı bir handikap.

    kısacası, gol sıkıntısı çeken galatasaray ile, temposunu tutturmuş bir necati-ibrahim akın ikilisine sahip taş gibi istanbul bb arasında oynanacak çok zorlu bir maç olacaktır.

    ikinci olarak bir boyutu daha var ki, adı teknik direktör arayışındaki galatasaray'la anılan abdullah avcı ve kiralık olarak oynamakta olan necati ateş gibi isimlerini bu maçta "yatacağı" söylentileri, özellikle fenerbahçe cephesinden şimdiden yayılmaya başladı.

    öncelikle durumun iyice bir anlaşılabilmesi için şu örnekleri hatırlayalım;

    (bkz: 9 mayis 2004 trabzonspor galatasaray maci)
    (bkz: 10 nisan 2005 galatasaray trabzonspor maci)
    (bkz: 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci)

    bu maçlar öncesinde de fenerbahçeli kardeşlerimiz "şaibe olacak", "galatasaray yatacak", "trabzon yatacak", "beşiktaş yatacak" türünden yaygaralara internet sitelerinden, basındaki kalemşörlerinden, hatta resmi ağızlardan başlamış, uefa'dan gözlemci talep edecek kadar da ileriye gitmişlerdir.

    tabi maçlar bekledikleri gibi neticelenmeyince, çıkıp "yanlış düşünmüşüz, kusura bakmayın" tarzı açıklamada bulunmak gibi bir adetleri de yoktur. zaten mühim olan ortamın maçtan önce gerilmesidir. bu şekilde, oynanacak maçın iki tarafı üzerinde de baskı oluşturulur. sonuç zaten her halukarda işe yarayacaktır.

    istanbul bb spor ile galatasaray arasındaki maçın sonucu üzerine yapılan spekülasyonlar üzerine sözlükten bile şöyle bir örnek verilebilir;

    (bkz: #13065810)

    bu tahminci arkadaşlarımızın çıkış noktası doğal olarak, galatasaray kökenli abdullah avcı'nın teknik direktör oluşu, bu kişinin gelecek sezon için galatasaray tarafından teknik direktörlüğe getirilmesi ihtimali ve necati ateş'in de kiralık olarak belediyede forma giyiyor olması.

    peki arkadaşım, madem eski futbolcularımızın ve galatasaray kökenli teknik adamlarımızın bize "yatmak" gibi bir alışkanlıkları var, 24 şubat 2008 galatasaray kasımpaşaspor maçına ne diyeceksin? eski futbolcumuz uğur tütüneker'in teknik direktörlüğünü yaptığı, fatih akyel'in, cihat arslan'ın forma giydiği, ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan kasımpaşa neden yatmadı galatasaray'a. neden kendi evimizde bize yenilmeyip üç puandan, olası bir şampiyonluktan etti bizi?

    evet, sana soruyorum.

    uğur tütüneker abdullah avcı'dan daha kötü bir galatasaraylı mıydı? ya da altyapımızdan çıkmış ilyas kahraman cihat arslan'dan daha mı fanatik? nedir arkadaşım dayanak noktan?

    ya galatasaray puan kaybederse ne yapacaksın? o zaman beşiktaşlı ibrahim akın mı kurtarmış olacak istanbul bb spor'un onurunu? tövbe ya..

    yeri gelmişken belirtmek istediğim bir şey var ki, şu sözlük ortamında yaklaşık dört senedir yazıp çiziyorum ama "götümüze girebilir" hadisesine bir türlü ısınamadım. dahası yukarıda bahsettiğim durumlarda asıl söyleyeceklerimi yazamıyorum, küfür repertuarımı ortaya dökemiyorum ya, hakikaten çok müteessir oluyorum be sözlük. neyse, senin de canını sıkmayayım durduk yere..
  • haftalar öncesinden tüm galatasarayın olimpiyat stadını dolduracağı haberlerini duyan büyükşehir belediyesi yönetiminin ne koparırsak kardır mantığı ile bilet fiyatlarını yüksek tuttuğu karşılaşmadır.
    kapalı tribünler 40 ytl den satılırken güney kale arkası tribünü 20 ytl den satılacaktır.

    daha önceki maçları en az seyirci ile rekorlar kırarken hazır yılda bir kere dolma ihtimali bulunan dağ başındaki atıl stadyuma bu kadar pahalı bilet fiyatları ancak istanbul büyük şehir belediyesine yakışır politikalardan biridir.

    kendilerini kutlar, nefretlerimizi sunarız.
  • 100 ytl ' de olsa imkanı olan her galatasaraylının gitmesi gereken maç ,en azından imkanlarını zorlaması gerekir galatasaray taraftarlarının (seyircilerin demedim), bu maç kazanıldığı takdirde fenerbahçe maçı tamamen final havasına girecektir, geçmiş yıllarda ki fenerbahçe maçlarına bakıldığında ligde ve türkiye kupasında galatasaray hep bu tarz maçlarda fenerbahçe'ye üstünlük sağlamıştır , ayrıca altmış ya da yetmiş bin kişi doldurabilirse stadı takımın da şampiyonluğa inancı artacaktır. kısaca aslında bu maç fenerbahçe maçında da önemli bana göre galatasaray için.
  • hakkında kurtlar vadisi tadında entrikalar dönmeye başlamış olan maç.
    http://www.antu.com/images2007/upload/uploadgiris/[aLcKXew]saibe1.swf

    edit:bir entry girdik olay oldu.harbiden bunu kötüleyen ancak "galatasaraylı" olabilir.yazdığımdan zerre kadar bir taraf tuttuğum anlaşılmazken neden bu kadar yanlı oy kullanılır anlamam.evet itiraf ediyorum fenerbahçeli'yim hem de allahına kadar.

    ikinci edit:bonus:http://www.antu.com/images2007/upload/uploadgiris/[aGyGC5P]belediye_tesekkur2.swf
  • kerim zengin'in 3. dakikadaki kendi kalesine golüyle galatasaray 1-0 öne geçmiştir
  • http://www.antu.com/…ploadgiris/[alckxew]saibe1.swf

    buna göre hem hakem, hem rakip takımın teknik direktörü hem de sahadaki futbolcuları galatasaray'dan bu maçta. vay be. şikenin böyle organizesini görmemiştim.
  • maç üzerindeki şaibe iddialarına fenerbahçe'li kerim zengin kendi kalesine gol atarak katkıda bulunmuştur.

    (bkz: adamın gol diyor)
hesabın var mı? giriş yap