• eger dogruysa helal olsun damada, cevresinde devlet malina agizlarinin suyu akarak bakan yamyamlar varken onun buna tenezzul etmemesi gercekten takdire sayan bir davranis olur.
  • doğruysa helal olsun dediğim twittir. bu kadar firma devletin malını yiyip hiçbir şey üretmeden var olmaya çalışırken, hem üretip hem de para almadan bunu yaparak örnek olmuştur. kendisi gibi olanların çoğalması dileğiyle.
  • olm siz siyasal islamci haramilerin ne zaman durust oldugunu gordunuz, ne zaman yagmada talandan uzak durdugunu gordunuz? ya da herhangi bir siyasal islamcinin yaninda ne zaman durust, namuslu birini gordunuz?

    simdi selcuk bayraktar’in siyasal islama yakinligini falan unuttuysaniz hatirlatayim. sumeyye’yi bildiniz mi, hani o kendisine 20 25 gibi gitmesi gereken. hah, selcuk bayraktar o sumeyye’nin esi oluyor. siyasal islama o kadar yakin bu bey.

    evet cok guzel laf sokmus yardim almadik diye, eminim almamistir. kesin almamistir.
  • bazıları katkı ile talanı birbirine karıştırmış. katkı olması doğaldır. sıkıntı, yağma - talan olup olmamasında. selçuk bayraktar bu karakterde bir kişi değildir.
  • selçuk bayraktar'ın diğerleri gibi olmadığını anlayana kadar daha çok yerler bu lafları
  • selçuk bayraktar ve projelerinin ülkeye kattığı katma değeri katan başka bir yapı yok son yıllarda. iyi olan ne varsa iftira atmak da üstlerine yok.
  • insanın iftiraya uğrayınca sinirlenmesi gayet doğal.
    ancak iftiraya cevap verirken sinirine hakim olabilse iftira edeni daha fena rezil etme imkanı ayağına gelmişken bu fırsatı kaçırmış bir twit.

    bu arada kamu yardımı almadan gönüllü bağışçılarla bu kadar güzel işler yapıyor olmasını çok takdir ediyorum. tebrikler.
  • bana kalırsa haklı tweettir. eğer almış olsaydı diğerleri gibi, 15 temmuzdan başlar, ümmet, beka der çıkardı ve alıp almadığına dair tek kelime etmezdi. ben bu tweetten şunu anlıyorum; başkaları ne b.k yemiş bilmem, beni de ilgilendirmez, ben almadım kardeşim bana iftira atmaya kalkışmayın.
  • bu adamın yaptığı işleri takdir ediyorum. eğer söylediği gibi devletten tek kuruş almadan bu kadar iha ve siha tasarımı yaptıysa helal olsun!! ancak chp yönetiminin de böyle iddia larda bulunmadan önce iyice araştırması gerekir. aksi takdirde diğer ortaya çıkarılan bağış iddaalarının akp seçmeni tarafından ciddiye alınmamasına sebebiyet verecek ve kendi ayağına sıkmış olacaktır. istanbul ve ankara’yı alarak çok iyi bir fırsat yakalamışlardır. en iyi şekilde kullanmaları gerekmektedir.
  • ayıptır.

    https://www.dw.com/…48397760/ibbfaaliyet-raporu.pdf

    https://eksiup.com/6c6508cff600
    https://eksiup.com/05a92399b772
    https://eksiup.com/a8a08f092218
    https://eksiup.com/cb3f590eb354

    başarılarını takdir etsem de ya ibb tarafından yayımlanan rapor yanlış ya da selçuk bayraktar yalan söylüyor.
hesabın var mı? giriş yap