• henüz daha piyasaya çıkmasa da umbronun tüm takımlara aynı tasarımı kakaladığını düşünürsek ürününü tanıttığı birkaç takımın formalarından bu seneki formaların şeklini falan tahmin edebiliriz. ama tabi beşiktaş'ın her sene bir tane kendi tasarımı oluyor formalar içinde. bir de fener maçı için 100.yıl forması var...

    bu sene umbro gene sade tasarımları tercih etmiş. ama bi şey var ki düz giden çizgiler bir anda omuz hizasında yamuluyor umbro'nun yeniliği bu. sanırım geçen seneki omuzda burgu makarana taktiği tutmadı. her klube yaptılar ve sanırım düşünceleri adidasın zamanında nefis bir şekilde patentini aldığı koldan üç çizgisi gibi bir şey yaratmaktı. ama olmadı.

    en önemli değişiklik numara fontlarında olmuş. biraz garip duruyor ama ben beğendim.

    şimdi formalar gelmeden çıkmış umbro formalarını sizle paylaşayım da benim gibi forma meraklısı olan arkadaşlar biraz sebeplensin.

    http://www.minhascamisas.com.br/…08/03/santos_1.jpg

    http://www.furacao.com/…/camisa2008lancamento02.jpg

    http://www.furacao.com/…/camisa2008lancamento04.jpg

    http://www.minhascamisas.com.br/…08/03/santos_2.jpg

    http://www.minhascamisas.com.br/…08/03/santos_3.jpg

    gibi... daha bu omuzda yamulan çizgi gibi bi kaç tane forma daha var.
  • hala esamesi okunmayan formalar. hayret, fenerbahce formalari bugun aciklaniyormus, ben yildirim demiroren'den aynen gecen seneki gibi ayni gun ayni saatte aciklamasini beklerdim, herhalde bu sene yeni forma yaptiracak paramiz bile kalmadigindan sezona caktirmadan gecen seneki formalarla baslayacaz...
  • bjk store lara ağustos ta geleceği bildirilmiştir. alacak mıyım? doğalgaz a geçtim sağol.
  • geçen sezonki formaları değerlendirirsek, biri ingiltere milli takım çakması, bir diğeri lyon forması çakması, bir üçüncüsü klasik bir çubuklu forma idi. dördüncü ise beşiktaş'a özgü olan arma formaydı, ki bence formaların en çirkiniydi.

    maalesef umbro denen firmadan şikayetimiz şudur ki, genelde özgün bir forma tasarımı gelmemekte, umbro giyen başka bir avrupa takımının forması bize aynen gelmektedir. bu sezonki formalar için de isveç milli takım, veya lyon, everton, celtic gibi takımların formalarından bir seçki yapılacağını bekliyorum.

    bu arada hakkını vermek adına, ingiltere ve lyon çakmaları hakikaten de cillop gibiydi geçen sene.
  • yıllardır fantezi futbol oyunlarında siyah-gri yatay çizgili forma seçerdim.. yıllardır fifa'da pes'te ne zaman takım oluştursam siyah-gri yatay çizgili bir forma yapardım.. en sonunda siyah-gri bir yatay çizgili forma çıkmıştır.. kollar da gri olsa daha süper olacakmış ama bu da hiç yoktan iyidir..
  • yatay çizgili formaların pek bir güzel olduğu, ama düz siyah ve düz beyaz formaların biraz sade kaçtığı görülen formalardır.*
  • enine çizgililerin biraz osuruk kaçtığı formalar. forzabesiktas forumunda çok daha müthiş örnekleri vardı. o kollardaki vler hiç ama hiç olmamış. yazık, taraftarın sesine kulak verme açısından iyi ama kötü uygulama.

    çubuklu forma ise sanırım açık ara en iyi çubuklu forması beşiktaş'ın bugune kadar ki.
  • önünde cola turka yazdığı sürece "vay ulan güzelmiş" demekten kendimi alıkoyduğum formalar..
    siyah-gri olanın reklamı sökülebilir haldeyse eğer; güzel ne kelime.. mükemmel şahane forma..
  • yatay çizgili formayı fenerbahçe'nin beşiktaş'tan çaldığını anlamamı sağlamış formalardır. malum napsak beşiktaş'tan çalmış oluyoruz ya.
    şaka lan şaka çok güzel olmuş formalardır, güle güle giyin, ama şişman gösterir biraz , o ayrı.
  • beğenemedim bir türlü biraz daltonları andırıyor enine çizgili formalar ama gri siyah olan güzel ama yinede tasarımları böyle olmamalıydı beşiktaşa daha yakışan birşey olmalıydı.
hesabın var mı? giriş yap