• türkiye'nin bu seçimlerdeki en büyük kazancıdır.

    siyasetimiz, hiçbir makamı bir insanın burnunun kanamasına değişmem diyebilecek tertemiz bir karakter kazanmıştır. kendisine siyasi kariyerinde başarılar diliyorum.

    ethem'in vurulduğu yere katili öven ve cesaretlendiren melih gökçek bir tarafta, bu adam bir tarafta.

    kimse melih gökçek için milli iradenin seçimi falan demesin. bu tedhişle sindirilip efsunlanan ve iradesine milli denilen kitlenin seçimidir.
  • cok buyuk kazanç. bence chp nin başına geçmeli. hem zaten memleketinin belediyesini kazanamayan genel başkan mi olurmuş. adam dersim'i kazanamadi ya la. neyse konumuz o degil. chp nin başına geçsin tatava yapmazlar mhp de katilir chp ye ve boylelik diktator rejimi sona erer. herkesi kucaklayan bir yonetimiz olur. gerci toplumun her kesimini icine almayi iddia edenler sunu da diyordu degil mi;

    (bkz: türkiye'nin 3 eyalete ayrılması gerekliliği)
  • adamin mhp'den gelmis olmasi zerre umrumda degil. zira 2009 yerel secimlerinde de oyumu henuz chp'den aday degilken kendisine vermistim. nedeni ise tamamen beypazarina yaptiklariydi. ne kadar iyi bir belediye baskani oldugunu dusunmemdi.

    bu yerel secimler sonrasi ise sadece iyi bir belediye baskani oldugunu degil ayni zamanda iyi bir insan, demokrasi savascisi oldugunu dusunuyorum. yerinde baska biri olsaydi -ki gecen secimlerde de bir dolu hile hurda dondu, herkes oturdugu yerden konustu sadece- iki tv'ye cikar cemkirir, kosesine cekilirdi. adam dogru bildiginden vazgecmiyor. olumlu ya da olumsuz sonuc ne olursa olsun, bu hareketi kimse unutmayacak. arkasina aldigi yuzlerce, binlerce demokrasi gonullusuyle -melih'in izin verdigi olcude- hakkini, hakkimizi ariyor. helal olsun!
  • bir önceki yerel seçimlerde de aday olduğunu bilmeyenler için doğru önerme. daha önceden beypazarında yaptığı işleri bilen biri olarak övülmesine şaşırmıyorum. chp'nin de bu yerel seçimdeki tek tesellisi olur kazanırsa.
  • halkın kendi gücü dışında hiçbir kimseden, hiçbir güçten medet ummayacağını hala anlamayanların yeni rotası.
  • katıldığım tespittir...bu adamı sevmemizi çekemeyenlerin cehape halka ne anlattı,ne proje sundu diyenlerin yerel seçim boyu tek projelerinin rteyi savunmak olması ve rte şarkısı ile göbek atması kadar ironik bi durum daha yok...siz nolur bi ıssız adaya gidin yanınıza da en sevdiğiniz 3 şeyi alın;yani rte yi!
  • buruk sevinçtir. adam 60 yaşında amk. önümüzdeki seçime kılıçdaroğlu veya bahçeli yerine girmesi zor olduğuna göre, bir sonraki seçimde 64-65 yaşında olacak. bütün umut vadeden insanlar yaşları geçmeye başladığında ortaya çıkıyor nedense, drogba misali. bu ülkede hiç mi şöyle 40'lı yaşlarda, zeki, dinamik, dürüst birisi çıkmayacak amk.

    not: bu yazdıklarım kendisinin başkan olarak seçime girdiği partiye (akp hariç) oy vermeme engel değildir, ama öncelikle hele şu ankara'yı bi alsın hayırlısıyla.
  • şu zamana kadar mansur yavaş ve hdp arasında gidip gelen oy tercihleri tartışılırken birden herkesin arzuladığı durum olagelmiştir.

    chp'nin tutanak kaybetmesi, tembelliği, örgütsüzlüğü karşısında chp ve hatta mhp ve hatta potansiyel hdp tabanının didik didik tutanak araması, uykusuz kalması, hatta birarada durması bile chp'nin feyz alması gereken bir durumdur.

    chp şanslıdır ki o tembelliği, hazırcılığı ( kürt sorunu hakkında , barış hakkında bir şey demem ama kürtler gelsin bana oy versin) karşısında bu seferde halk örgütlenip chp'yi kotarmaya çalışmaktadır.

    bi çeki düzen verin kendinize, şu insanlardan bi ders çıkarın yahu. bir kerede kendiniz halledin..
hesabın var mı? giriş yap