• apo posterleri asilirken, hainlerin ellerinde satirlarla, sopalarla savunmasiz ogrencilere saldirirken ortada olmayan cevik kuvvetin, bu hainlere karsi duran ogrencilere mudahalesi durumu. oz vatanimizda parya olma durumu.
  • bir grup gereksizin bir diğer gereksiz topluluğuyla çatıştıkları olaylardır. düzenlenen yürüyüşü ellerinde sopalarla yıldız amfi'de bekleyen mallara bişey yapmazsan, olacağı bu. an itibariyle bir grup sopalıların diğer sopalıları edebiyat fakültesinde birbirlerini kırma olayına evrilmiştir. çevik ve toma da geldi. edebiyat fakültesinden bildirdim.
  • olacağı ötk’nın bildirisinden beri belli olan durumdur. okulda soda şişeleri, satırlar, gaz bombaları vs havalarda uçuşmuş, okulun en işlek meydanına apo posterleri ve kürdistan bayrakları asılmıştır. bilhassa hacettepeli olan arkadaşlar için, kukla, edebiyat ve rektörlükten uzak durun denmektedir.
    bam’dan bildirdim.
  • olayların içinde olmasak solcu geçinen kürt milliyetçilerinin dediklerini yiyeceğiz. dağılmaya başlayan bir gruba pusu kurup havai fişeklerle, soda şişeleriyle, taşlarla saldır üstüne bir de gel burda faşikler bize saldırdı, ühüü polis onları korudu de. ulan o gelen çevik senin saklandığın amfiye etten duvar ördü de dua et linç edilmekten kurtuldun. taşı sopayı yiyen biz, polisin gazını yiyen biz ama mağdur olan bu itler. siz ve sizin gibi teröristler türkiyedeki üniversitelerde barınamayacak korkun artık. suskunluk buraya kadarmış.
  • hacettepenin sitesinde yazdığına göre yarın için dersler iptal edilmiştir.
  • hacettepe'de olay mı çıkıyormuş? dedirten haberdir.
  • katil pkklı teröristleriyle aynı safta olan haysiyetsizleri ortaya çıkartmış olaydır.

    üniversiteyi rahat bıraksınmış. ulan ben o kampüste 5 yılımı geçirdim, hala giderim çayımı alır çimlere yayılırım. tek rahatsızlık veren şeyse sağda solda işsiz güçsüz dolaşıp broşür dağıtan, yemekhaneye gelip anırarak milleti rahatsız eden, rerere-rörörö bağırıp kullağımızı tıkamamıza sebep olan ayı yavrularıdır. beytepede günleri geçmiş kişiler bilir ki polisin o kampüse ayak basmasının nedeni mu şerefsizlerin ya birini bıçaklamaları, ya dövmeleridir.
  • türkiyede kendine sol diyen bazı çetelerin herkesi faşist diye yaftaladığı diğer bir olay. bu arada abd postalını yalamayı sever bu devrimci kardeşler.

    (bkz: biji obama)
  • burada temel sorun apo posterlerinin asılmasına müsaade eden okul yönetimi ve güvenlik görevlilerinde. bu tür bir eyleme, öğrenciler arasında bir zıtlaşma başlamadan hemen müdahale edilmeliydi. hem yasal hem de meşru olan tavır buydu. bu yapılmayınca öğrenciler kendi sorunlarını kendileri halletme yoluna gitmişler.

    bu arada apo posteri tabi ki çok uç bir örnek ama ben üniversitelerde herhangi bir siyasi partinin de flamasının, bayrağının açılmasını doğru bulmuyorum. oturun her konuda siyaseti, felsefeyi konuşun, paneller, seminerler düzenleyin eyvallah. ama bunu propaganda işine çevirmeyin. bu noktada ister sol ister sağ, hangisi olursa olsun bence müdahale edilmelidir.
hesabın var mı? giriş yap