• bir yazar. çaylak yazar hesabını açtığı gün sürreal bir olayla karşılaşmıştır. durum gerçek. farkındayım sürreal görünüyor, reklam/kurgu diye düşünüyorsunuz ama mesajları paylaşsam anlayabilirsiniz. yasal olmadığı için maalesef paylaşamıyorum.

    melahat arkadaşa da çok yüklenmeyin, belki duygusal olarak zor durumda olduğu bir vakte denk gelmiştir.

    yazar oluncaya dek hoşçakalın.
  • bu editi başa yazmak istedim edit3: bunu söylemek istemezdim ama entrynizi buyukpeniskopekbaligi isimli yazar favlamış, bence sözlük hesabınızı kapatıp gitme vakti geldi. sevgiliniz de bu fav'dan sonra duramaz ayrılır sizden. *

    '' nickinden rahatsiz oldum favorini kaldirir misin '' nasıl bir istektir ya. tüm entryleri fav'lamak tacize girer mi ki? bu da başka bir tartışma konusu. bence girmez ama girer diyen meriçler çıkacaktır. mesaj atıp rahatsız etmiyorsa, zararsız bir eylem fav'lamak bana göre. sadece sizin entry'lerinizi de favlamamış zaten.

    edit: . favoriledigi entrylerimi silmek zorunda kaldim nasıl bir kafanın ürünüdür ya. korkmayın hamile kalmazsınız fav'landığınız için. * entry'lerinize bakıp kimin fav'ladığını merak eden insan olduğunu bile sanmıyorum. fav'dan niye rahatsız olur bir insan ve fav'ı niye bu kadar ciddiye alır anlamak gerçekten zor. gerçek kezbanlık bu diil, bu bir üst seviyesi.

    edit 2: sevgilinizle fav yüzünden kavga ettiyseniz, sevgiliniz sizden de büyük kezbanmış. nasıl bir ilişkiymiş kezbanception. *
  • üst edit: silinen entry

    beni de fav'lamıştır.

    bir erkek olarak "yetişin a dostlar" diye haykırmak istiyorum.*
    (bkz: nick'inden rahatsız oldum favorini kaldırır mısın) diye soracağım ama ya "kaldırırız anam" derse diye korkuyorum.

    büdüt: (bkz: 45 dk araliksiz keser sapi yazar yapılsın)

    başlık sahibi kaçmış ama entry'ler açık. (o da kapamış entry'leri) pipi boyu takıntılı sevgilisi the stallion ise entry'lerini de alıp kaçmış. kendisine boyuta fazla takılmamasını tavsiye ediyorum. başlık sahibi ise suser'lara dua etsin bu başlık sayesinde kesin olarak ayrılmışlarsa bundan sonra daha kaliteli bir hayatı olacaktır.

    küçük pipi'nin entarisi (bkz: #103060405)
  • (bkz: #103054910)

    hahahahahah bu entry'i de favlayan allah'ın özoğlu. umarım kurgu hikaye değildir de gerçekten böyle bir alfayı tanımışızdır.

    "kendisine nickinden rahatsiz oldum favorini kaldirir misin diye mesaj attim, butun entrylerini favoriledim diye cevap atiyor." hahahasjshskshaskahskshslshaskshagajzhajsahdıwhhajshsdkdj.

    ayrıca özelden bunun suç olduğunu söyleyenler oldu. ben de katılıyorum. prensesimiz, bu yazarı iftirayla 100.000 kişinin önüne atmaya çalışıyor. melahatgostraightahead nickli yazarın uçurulmadığı her saniye, sözlük yönetiminin ayıbıdır. asıl tacizci kendisidir.

    2 yıl sonra edit: bu entry'yi yazdığımda kendisi çaylaktı. şu an troll yazar olmuş maalesef.
  • (bkz: sevgilimle favori sebebiyle kavga ettim)

    neyin kafasinda lan millet
  • entry'nin favorilenmesini kıskanan canlıların olduğunu gösteren kişi.
    ulu bilge.

    ne demek lan sevgilimle kavga ettik , favorileme..
    rahatsızsan engellersin gider..

    ilgi kezbanları sizi.

    hemen yazar yapılmalıdır.
  • adam sapık olabilir olmayabilir.
    sen rahatsız olduysan adama mesaj atman gerekmez.
    kaşınmanın bir başka versiyonu gibi olmuş.
hesabın var mı? giriş yap