• bilet fiyatları aşağıdaki gibi olan karşılaşma.

    fenerium alt (d) blok: 350 ytl
    fenerium alt (c-e) blok: 240 ytl
    fenerium alt (b-f) blok: 200 ytl
    fenerium alt (g) blok: 150 ytl
    fenerium üst: 100 ytl
    maraton alt ve fenerium alt çocuk bileti: 75 ytl

    bu arada, kongre üyeleri ve platinium taraftar kart sahipleri için 5, gold taraftar kart sahipleri için 3, classic taraftar kart sahipleri için ise 2 adet bilet alabilecek. bilet satışları 19 kasım 2007 tarihinde başlayacak ilgilenenlere duyurulur.
  • taraftar kart sahibi olmayan değerli fenerbahçeliler, biletlerinizi 26 kasım 2007 tarihinden itibaren alabileceksiniz. ilgilisine http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/9450/
  • migros ve telsim tribünlerinin bilet fiyatlarının da 45 ytl olduğu maçtır.
  • yine medya tarafından yılın maçı, dünyanın en önemli derbisi diye pompalanacak, buna rağmen son yıllardaki maçların kopyası bir biçimde çok güzel bir futbol izleyemeyeceğimiz, büyük ihtimalle fener'in tek farklı galibiyeti ile bitecek derbidir.
  • fenerbahcem`in kazanmasini diledigim karsilasmadir.iple cekmekteyim.
  • an itibariyle ilk yarılarda en çok gol atan takım özelliğini taşıyan fenerbahçe'nin, işi ikinci yarıya taşımadan ilk yarıda bitireceği derbi mücadelesidir. ilk 30 dakikaya dikkat. galatasaray anca ilk yarının veya ikinci yarının son 5 dakikasında gol bulacaktır. bu da gösteriyor ki fenerbahçe'nin son dakikalardaki konsantrasyon eksikliğini gidermesi gereklidir.

    (bkz: 22 ekim 1995 fenerbahçe galatasaray maçı)
  • fenerbahçe muhtemelen yenilmeyecektir. ancak galatasaray da bazen çok iyi hücum futbolu oynayabiliyor. yine de bu sezon önem derecesi yüksek maçlarda fenerbahçe'nin daha iyi, galatasaray'ın ise sönük olduğunu düşündüğümüzde fenerbahçe galibiyete daha yakın gibi.

    özellikle galatasaray'ın formsuz sol beki volkan'ın karşısına gökhan ve deivid (veya kazım) çıkacağı için sol kanatta ciddi açıklar verebileceğini düşünüyorum.

    bunların dışında yine heyecanla bekleyeceğimiz bir maç. her sene şu maçlardan 5-6 tane olsa da, futbolun keyfi az da olsa heyecanı çok maçlara biraz olsun doysak.

    edit: gaipten ses geldi*, son dönemde yükselen formu ve kıskandıran yakışıklılığıyla hakan balta galatasaray'ın sol kanattaki savunma açığını kapatabilir. böylece 17 kasim 2007 norveç türkiye maçının en iyi iki kanat bekinin karşı karşıya gelecek olmasından mütevellit, o kanattaki mücadeleyi ayrı bir dikkatle ve zevkle izleyebiliriz.
  • konu uzerinde hic polemige girmeye gerek yok... fenerbahce'nin galibiyeti ile sonuclanacak mac...
  • derbilerde favoriler kaybeder mantığından yola çıkarsak galatasarayın kazanacağı, ama kadıköyde fenerbahcenin galatasaraya yenilmesinin pek mantıklı olmadığı düşünülünce berabere biteceğini düşündüğüm maçtır.
    benim ise hiçbir tahminimin tutmadığı göze alınırsa yarıda kalacak maçtır.*
hesabın var mı? giriş yap