• oraya bir + 44/45 katılımcı yazmanızı rica ediciğim.
    şirketçe örgütlendik, yetmedi apartmanlarımızı da örgütledik. şu yandaş medya ve bu medyanın körleştirdiği milletimiz gerçekleri belki görür diye.

    edit: aşağılarda bazı edepsizler, atm falan filan ayağı yapıp koskoca bir ilçeye ve bu ilçenin sakinlerine çamur atmaya gayret etmiş olabilir.
    acıbadem mahalle muhtarı mete sertbaş, doğma büyüme acıbadem sakini olarak bunlara ve bunların besleyip büyüttüğü şerefsiz hainlere gereken cevabı kahramanca şehadetiyle vermiştir.
    ancak bu aşağıdakiler gibi monşerler; bu halktan kopuk, vatandaşını aşağılamalarıyla meşhur bu münafıklar, aşağılık bir "atm kuyruğu" söyleminden başka tutunacak dalı olmayan bu devlet düşmanı-parti yandaşı insanlar, mete sertbaş'ın ve diğer 15 temmuz şehitlerinin aziz hatırası için yapılan bağışların hayasızca yandaş zenginlere peşkeş çekildiğinden bihaber olabilir. haber

    bunlar, bu soysuz beslemeler, çok değil daha üç-dört gün önce askeri yine siyasete karıştırmış, bir ordu komutanını iftarlarda siyasi malzeme yaparak halk nezdinde sorgulanır hale düşürmüş ve utanmadan bunu savunuyor olabilirler.

    bu monşerler, kendi oturdukları ultra lüks süslüman rezidanslarını kaybetme korkusuyla, gariban bir fizik öğretmenine tehditler savurmak gibi aşağılık eylemlerle, seviyelerini ve birikimlerini milletimizin gözünün önüne sermektedir...
  • hem dogum gunum hem de bana cok yakin bir yerde olacak mitingdir. muharrem baskana destek icin ben de orada olacagim.

    edit: haklisiniz turkcemin aq heyecandan oyle oldu, degistirmeyecegim.
  • danışmanlarına duyuru: yahu amaç ne bağdat caddesinde miting yaparak ne elde edeceksiniz ? ora zaten akp'ye vermez dalga mı geçiyosunuz ? harcanan paraya enerjiye zamana yazık.

    bağcılar, fatih, ümraniye, sultanbeyli, üsküdar buralarda yapın miting.
  • 7. filoyu bulurlarsa onun önüne yapmalarını tavsiye ederim. kritik zamanlarda kıblesini oraya dönenlerin torunlarının ilgisini çeker belki.

    edit: evet 6. değil 7.

    6.'yı kaçırdınız, 7.'ye yetişirsiniz belki.
  • ilk mitinglerinde dile getirip bugune kadar gerceklestirememisti ve eksisozluk'te bu konudan bahsedilmisti. verdiginiz sozu tutmaniz onemli dile getirdiklerinizi yerine getirmelisiniz ki salliyor demesinler diye paylasanlar vardi. demek ki sozlukte her yazilan takip ediliyor ve gercekci mantikli bulunanlar uygulaniyor. turkiye siyasi tarihinde bir ilk olabilir. gece yarisi miting yapmak tebrigi hak ediyor. ayrica guvenlik gerekceleriyle tabii ki chp'li bir belediye ve chp'li yogunluklu bir caddede gerceklesmesi en uygunu olacaktir.
    (bkz: sahurdan önce miting yapmak)
  • govde gosterisi seklinde olacak mitingdir.
    bazi arkadaslar orada ne gerek var asil akp’li semtlere gidin demis ancak arasira bu tarz govde gosterisi seyler guclu gorunmek secmenin gozune hos gelir.
    not : zaten adam o dediginiz semtlere de gidiyor.
  • sadece bir miting değil yürüyüştür. yürüyüşün etkisi mitinglerden daha büyük olur. yürüyüş harekettir, berekettir. bu yürüyüş iktidar yürüyüşüdür.
  • beni heyecanladıran ve mutlaka katılacağım yürüyüştür. kim bilir, belki bir gün torunlarıma, "bir adam geldi, değişim başladı ve ben oradaydım." deme şansım olur, kim bilir?

    kendisi, 8 haziran cuma gecesi saat 23:30'da, şaşkınbakkal, bağdat caddesi'nde sahur buluşması gerçekleştirip, 01:00'a kadar göztepe ışıklara yürüyüp, orada sevenleriyle sahur yapacakmış.

    https://www.facebook.com/…527526754/?type=3&theater
  • akp'li semtlerde ne yazık ki muharrem ince'nin toplayacağı kalabalık için yeterli boş alan bulunmamaktadır.
  • öncelikle harika bir fikir. kim düşündüyse tebrik etmek lazım. tam bir gövde gösterisi.

    zaten oradan oy alacağı ve daha az oy alacağı yerleri tercih etmesi gerektiğine ilişkin getirilen tenkide istinaden şu söylenebilir:

    1) adam zaten oraları da geziyor. oraları ihmal ediyor değil.
    2) akıl almaz şekilde ince'nin kemik oyuna oynayan muhalefet adayları var. adam erdoğan'ın dışında onlarla da mücadele edip, enerjisini bölmek zorunda kalıyor. o çabalara karşı da bir önlem olarak düşünmek gerek.
hesabın var mı? giriş yap