• bu akşam saat 22:45 sularında dominos pizza'nın mecidiyeköy gülbağ şubesine pizza almak için gittim. mağaza müdürü olduğunu tahmin ettiğim sivil giyimli bir çalışan, pizzamın hazırlanmasını beklediğim süre içerisinde dik dik bakışlarıyla rahatsız etti. pizzayı alıp ödememi kredi kartıyla yaptıktan sonra dükkandan çıkarken arkamdan 'çok güzelsin bee! ' diye bağırdı. hiç dikkate almadan dükkandan çıktım evime doğru yürürken yaklaşık iki dakika sonra beyaz arabasıyla yanaşıp camı açtı ve adımı ve soyadımı söyleyerek 'seni facebooktan ekleyeceğim' diye bağırdı ve yoluna devam etti. adımı ve soyadımı kredi kartı slipinden aldığını düşündüğüm bu adamın dükkanına alışveriş yapmaya gelen ve ilk taciz edilen kadın olmadığımdan da neredeyse eminim. çalışanlarınızı seçerken hangi kriterlere dikkat ediyorsunuz?

    debe editi: (bkz: #60102536)

    son durum edit: dominos ile dünden beri yapılan telefon görüşmeleri sonucu, ellerinde görüntülerin olduğunu, şahsı tespit ettiklerini ve çalışanları olmadığını belirttiler. savcılık kendilerinden görüntü talep ederse paylaşacaklarını söylediler. ben az önce savcılığa gidip dilekçemi verdim. destek mesajlarının hepsine yetişemedim. teşekkür ediyorum herkese.
  • mecidiyeköy sakini olarak gereken yapılana kadar adım atmayacağım pizzacı. geçen senelerde evde yapılan taciz olayı akıllardayken hala akıllanmayan çalışanlara sahip olunduğunun göstergesi.
  • ne partisinden çıkarsa çıksın eğer anlattıkları gerçekse tacizdir, olay terbiyesizliktir. suçtur.

    ne dinosunuz ya.
  • yahu siz ne iğrenç adamlarsınız lan? başıma gelen bir şeyi anlatıyorum ve entrylerime bakıp "grup seksi savunduğu entrysi var tacize ses çıkartamaz" diyorsunuz? bak o olaydan yalnızca 3 dk sonra yaşadıklarımı anlatayım. adamın biri daha ilk tacizin şokunu atlatmamışken yanıma gelip sokakta kıçımı avuçladı. ben artık zaten sinirlerim bozuk olduğu için ağzıma geleni saydım, boğazım yırtılana kadar bağırdım, küfrettim. o şerefsiz kıçımı avuçladığını da inkar etti. dükkanlardan insanlar fırlayıp sakinleştirdi beni. ağlaya ağlaya yoluma devam ettim. hep de senin mi başına geliyor diyecek olan gerizekalılara peşinen söyleyeyim: türkiye'de her kadının başına her gün geliyor buna benzer bir dolu olay. ama tabi şimdi grup seks savunan entrym var ya kıçımın ellenmesini de haketmişimdir.
  • beyaz araba kesin faça sahindir hafiz.
  • kesinlikle normal olmayan bir olaydır. ekşi sözlükte grup seksle ilgili entrysi olduğu için başına gelen olayı hak ettiğini ima eden entryler yazılması tacizin her ortamda her zaman devam ettiğini göstermektedir. susere önerim, böyle bir olayın gerçekten taciz olduğuna emin olması ve birilerinin saçma entryleri yüzünden bunu kabullenme eğilimine girmemesi.
  • gerekli şekilde ekşi sözlükçe örgütlenilmesi gereken rezalettir. bu sapkın abazaların ifşa olması onlar için en güzel ceza kanımca.

    yalnız suserin tacize uğrama sayısı ortalama 4 dk'da (3+1) 2 olmasından mütevellit, başıma bişey gelmeyecekse görüntüsünü merak ettim*
  • grup seks dediğin istediğin için yaptığın bir iştir, senden başkasını ilgilendirmez. hatta bu seks konusunda aldığın kararlar da birilerine zarar vermiyorsan senden başkasını ilgilendirmez, geri kalan tüm kararlarda olduğu gibi.

    kalkıp gorop sekis konusunda entrysi var ondan keh keh yapan adamın o tacizciden farkı yoktur bu bir.

    o pizzacıda çalışan adamın ifşa edilmesi gerekir bu iki.

    yazarın başına daha kötü bir durum gelebilirdi farkında mısın hıyarzan demek lazım bu üç.

    kızı yolun ortasında kıstırp arabasına sokup öldürse, ki olmayan iş değil, vah vah diye peşinden ağlamak mı lan doğru iş.

    taciz tecavüz konularında ama diyen her tipin ifşa edilmesi şart birader, bu tecavüz kültürü ateşinin odunu bunlar işte.
  • birbirinden rezil zihniyetleri açığa çıkarmış başlık.
    biri hafif bulduğu kadın yazarın tacize ses çıkartmamasını istiyor.
    bir başkası yapılan hareketin taciz olmadığını söyleyip dalga geçiyor.
    diğeriyse "güzelse taciz edilmesi normal" iması yapıyor.
    kafanız güzel mi beyler sizin ? ne içtiniz ? nereye vurdunuz kafanızı ?
    ahlak ve insanlık fukaralığınızın sebebi ne çok merak ettim ?
    aile, eğitim, eziklik, kompleks... hangisi ?
    nerede kimlerle nasıl büyüdünüz acaba ?

    yazma güzel kardeşim sen buraya. kabahat sende. polisine dahi güvenemeyeceğin bir ülkede gelmiş buradaki ne olduğu belirsizlerden duyarlılık bekliyorsun.
    kasmaz canım bunlar.

    yazıklar olsun !

    edit: grup seks vurgusu yapan yazar herhangi bir kanıt olmadığı için taciz olayına nasıl inanacağını sormuş.

    cevap basit; ortada hiçbir kanıt yokken grup seks yaptığına nasıl inanıyorsan buna da öyle inanacaksın.
  • bu kaçıncı dominos rezaleti?
    nasıl takip edeceğiz, üstelik linç başlayamamış, edebi metinler almadan mezun olan liseliler mi var?

    dominos - gülbağ yolu

    daha doğru başlık olurdu.
    beyaz arabalı şahıs haksız,
    popo avuçlayan şahıs über haksız,
    suser arkadaşa geçmiş olsun diyor,
    baba/abi/panpa/sevgili kredi kartıyla yaşamayı öneriyorum, asgarisini yatırmak alt şartıyla.

    (bkz: gülbağ)
hesabın var mı? giriş yap