• ashaaadashashah. birilerine sağlam kapak yapılan reklam: https://www.youtube.com/watch?v=lclgqzu8kak

    edit: he amk he troll olduğumu yazmayı unutmuşum sokuklar. bu arada adalet kalkınmaya vermicem tabii oyumuz milli ittifaka.

    (bkz: milli ittifak'ın gümbür gümbür gelmesi)
  • köprünün denizin üstüne yapılacağını özellikle belirtme ihtiyacı duyulan reklam. seçmeninin kapasitesini biliyor akp sonuçta.

    ayrıca sanırım bu köprünün ayağı, kendine bağlanan bir otobanı falan yok. hiç ağaç kesilmiyormuş çünkü. açıkçası ben tatmin oldum.
  • izmit köprüsü ile izmir otobanını ayırt edemeyen göt kılının güldüğü reklam. yazık lan buna bilgisayar falan da almışlar ama olmayınca olmuyor demek ki.
  • trollerin kendilerini trolledikleri reklam paranızın hakkınız verin daha saçma sapan şeylerle buraları yeşillenridin ucuz iş gücü artıkları
  • neriman la beraber reklamdaki etkileyici(!) ikna yöntemi beni de dumur etmiştir. hemen koşa koşa akp gençlik kollarına gitmeliyim.

    - yalova da ağaçlar kesilirken neredeydin felix cks cks cks
    - şey ... ımg . hmm . peki peki onlar yapar ben anca şikayet işte (iç ses : hadi len oradan bi sktr )
  • ancak köprülerin ağacın üzerine kurulduğunu zanneden gerizekalıların etkileneceği reklam.

    biliyoruz köprünün denizin üzerine yapıldığını. ayağı, otoban bağlantısından bahsetsene canım biraz?

    ayrıca tebrikler akp ne yapmış etmiş en az kendisi kadar itici bir hanım ablamızı oynatmış. ev sahibesi görece tatlı sayılır yine de, ben akp'yi savunan ablanın türbanlı olmasını beklerdim.

    gerçi izmir konulu bir reklam olduğu için türban kullanmamışlardır hani laiklik falan ya.
  • yanlis yapiyolar chp,mhp nin secmenini kendi taraflarina cekeceklerine itiyorlar.halkla dusman olmaya calisiyorlar.güya tum ulkenin basbakani olacak.
  • köprü denizin üstünde olacağı için köprünün olduğu yerde hiçbir ağaç kesilmediği doğrudur...

    otoban ise tarım arazilerinin bir tarafına koyar, 1 milyon ağaç kesilir, o önemli değil... çünkü akp seçmeni gerçeklere değil, kendine söylenen yalanlara inanır, çünkü onların alnı secde görüyor...
  • 3. köprüden bahsetmeyen reklam. kesilen binlerce ağaç yanlışlıkla mı kesildi, o da deniz üstünde değil miydi? bu nasıl korelasyon?
hesabın var mı? giriş yap