• daha dur bunlar iyi günlerin
  • liselere yerleştirme işleminde (sınavlı ve sınavsız) 340.000 kontenjan boş kalmış olup 90.000 öğrenci ise açıkta kalmıştır. milli eğitim sistemimiz bu başarısıyla saçmalığın daniskası eşiğine ulaşmıştır. bu 90.000 in 45.000 inin akp ye oy verdiğini varsayarsak 45.000 akp linin çocuğu en temel hakkı olan lise öğreniminde bir liseye alınmadığı için salya sümük ağlayarak aileyi pişmanlığa boğmuştur. sadece lgs nedeniyle pişman olan aile sayısının en az 40.000 civarında, seçmen sayısının da en az 90.000 civarında olduğu sanılmaktadır. açıkta kalanları zorla imam hatipli yapma gayreti ise akp için ileride çok daha büyük pişmanlıklara sebep olacaktır.
    edit : imla
  • akp’ye oy veren seçmen türkiye yabancı bir ülkeye satılsa veya rte canlı yayında türk bayrağını yaksa bile kesinlikle pişman olmayacaktır.
  • olmayan pişmanlıktır. türkiye'nin sorunu iktidar partisi değil muhalefettir.
  • her alanda bu tür dalgalanmalar demokrasi fakiri rejimlerde iktidara olan bağ-ım-lılığı rekor düzeye çıkarır.
    türkiye özelinde birey olma bilinci ve eğitim seviyesi düşük bir halkın kaderinde tarih boyunca "kader"inde boyun eğmek var.
    bu halkın tarım toplumundan ötesine nasibini almamış irfanında da duruma göre rasyonel pozisyon alacak birikim yok.
    günümüzdeki türkiye'deki siyasal akımların kopukluğu ve kokuşmuşluğunu katarsak olan bitenin dış güçlerin yaptığına inanıp boyun eğmenin dayanılmaz hafifliğine kapılmaktan başka çare yok.
  • pişman falan değillerdir.

    siz ortada pişman olduğunu söyleyen fetöcu gördünüz mü?

    yıllar geçer, devran döner, aynı halk gider gene elinden kuran, ağzından allah eksik etmeyen başka bir siyasi figürü ilahlaştırır. gene uyarılara kulak asmaz, gene dinlemez, gene ülkenin ağzına sıçar. hep öyle olmadı mı?
  • bak kardeşim,
    ınceye oy veren adam olarak, chp den memnunsun demi. daha partiye başkan yapamıyorsunuz ve adamın bu kadar oy aldı diye pazarlarken daha ortada genel başkanlık yok. dahada garip olan bu kadar çekişme varsa bu iki grup ülkeyi nasıl yönetecekti.

    hdp yi siktir et. evet siktir et.

    ip ne durumda, daha kendi başkanı ne yapacak belirsiz, sürekli parti içi muhalefet yüzünden birileri çatır çatır istifa ediyor. meral mommy hala garip garip açıklamalar yapıyor. bu arada 6 aylık partide muhalefet ne ara oluştu o ayrı bir sorun aq.

    şimdi ne yapak sana mı oy verek.
  • yok kardesim öyle birşey. git sor dolar 10 lira olsa da reis reis diye ölüyor adamlar. yüzde yüz enflasyon olsa dış güç deyip geçiyor adamlar .

    sen düşünme yetisi olmayan insandan muhakeme yaparak sonuca varmasını istiyorsun. şakaysa çok komik. başka bir olasılık düşünmüyorum.

    bu seçimi akp nin kazanmasını istiyordum çünkü bu güne kadar yapılan hatalarin sonucunu yakın zamanda göreceğimizi düşünüyorum. chp veya başka bir parti kazansa bu adamlar başa geldi biz ondan bittik diyeceklerdi. seçimden bu yana dolar yaklaşık %10 değer kazandı. hadi bakalım.
  • doların yükselişiyle olacak iş değildir. bir anda gelen fakirliğin etkisiyle olacak iştir.
hesabın var mı? giriş yap