• akrep erkeginin herseyi basarma ogrenme yapip etme vede tutma azminin yaninda boga kadininin bi halttan anlamaz bi ise yaramaz tembelliginin ceryan gosterip iki tarafinda birbirine uyuz olma hali ile son bulan iliski..
  • bir taraf çok fazla dürüst ama çok saf, diğer taraf çok fazla tutkulu ama gizemli iken çok zor bir ilişki.
    entrika çevirmek ve intikam almak gibi kavramlara boş bakan boğa kadınının gereksiz saflığı akrep'i delirtebilir.
    tabi herşeyi burçlarla açıklayarak herkesi 12 tip insan gibi görmemek lazım. daha doğum haritasında ne etkenler vardır kimbilir..
  • burçlara inanmam ama olmaz...
  • boğanın genel sükuneti akrebe battığı anda akrebin iğnesi de boğaya batacaktır.
  • akrebin dinmeyen ` hareketliliği: ki öyle ki konuşmasına bile yansır` bu boğayı bazen çileden çıkartır ve elbette akrebin melankolikliği ve duygusallığıda kimi zaman çelikmez durumlara gelebilir..ama akrep erkeğinin kendine güveni , başladığı işi başarı ile sonlandırması,ve dürüstlüğü boğa kadınını cezbeder sorunlara ve ablaşmazlıklara rağmen boğanın kararlılığı ile güzel bir ilişki sürdürülebilir.
    burçlar arasında en tutkulu ili burç olan boğa ve akrebin ilişkisinde inanılmaz bir çekim olduğundan duygusal ve cinsel yönde sorun yaşamayacakları sabittir.sorun evrensel ve düşüncesel konularda vukuu bulur.
  • 1.5 yıl denedim, evet denedim. sonuç: olmaz, yürümez. neden: her iki burç da yönetici burçtur, bir şekilde ikisi de ilişkiyi yönetmek için kapışırlar. bu bir uzlaşmaya varamamalarını sağlar, ta ki birisi kendinden feragat edene kadar. ikinci en büyük sebep ise, boğa burcu kadını mantıklıdır` :o kadar mantıklı ki çekilemez`, akrep burcu erkeği ise hayatındaki mantıksız olaylarla yaşar. en son ikisi de dayanamaz, ortak bir mantık kuramadıklarından ilişkiyi bitirirler... ha sevgi konusunda ikisi de bir birini çok sevebilir ama boğa sadece sevgi değil, mantık da ister bu da ilişkinin yürümeyeceği sonucuna getirir.
  • akrep bogayi sokar, boga da oler. sonra buralara du$en oluk haliyle, bize akrepleri kotuler. halbuki gecen gun de akrebin hikayelerini dinlemi$tik. ustume basti ezdi $erefsiz diyordu. ili$ki dedigin $ey, boyle bir $ey guzelim i$te. sokmak, ezmek ustune. eee, burclara gore ayarlarsan hayatini, neticeye de $a$mamak lazim be hatce!
  • hayatımın 10 senesini verdiğim, en mutlu zamanlarımı da en mutsuz zamanlarımı da içinde geçirmemi sağlamış ilişki tipi.
    iki tarafın da feragat etmesi gereken çok fazla şeyi içinde barındıran model.
    devam etmesi için iki tarafın da güç oyunları oynamaktan tamamen vazgeçmesi gereken zımbırik.
    insanı aşk ve tutkuyla kendinden geçiren hede.
hesabın var mı? giriş yap