• bir akrep erkeğinin yanına yaklaşmak bile sizin için tehlikelidir. ikili hakkındaki ilişki hakkında açık tahminler vardır:ya yürür, ya yürümez.

    akrep burcunda doğan bu adama cinsel organları hükmeder. ihtiraslı, heyecanlı ve hesaplanamazdır. sonuçlara katlanmak zorunda kalmadan sadece flört etmek istiyorsanız ondan uzak durun.

    onunla yaşayabileceğiniz bir aşk tecrübesi sizi ihtirasın doruklarına çıkaracaktır. birlikte oynadığınız aşk oyununda sizi uyaran herşeyden zevk alan ateşli bir eş olacaktır.

    bazen bu evlilikte selameti kaçmakta arasanız da akrep erkeğinin çekim kuvveti öyle güçlüdür ki büyük bir olasılıkla yanında kalakalacaksınız.

    (bkz: www.muneccim.com)
  • "erkek akrep burcu ise gerisi teferruattır." sözünün cinsellik konusunda tartışılmaz gerçek olduğu göz önünde bulundurulursa diğer akrep erkeği ilişkilerinden tek farkı şanslı olan hanım kızımızın bu sefer oğlak burcu olmasıdır...
  • herhalde şoyle olurdu;
    oğlak tepelere tırmanırken yerde fıtı fıtı diye bişi gorurdu, aa bu da boyle ne ilginçmiş derdi, akrepte olum ne guzel zıplıyo, şu parlak tuylere bak wuhuu şeklinde oğlak'a doğru yururdu kararlılıkla. ona zarar vermiyeceğine inandırdıktan sonra, ummadığı anda gulumseyerek sokmaya çalışırdı. oğlak ta bir sıçrayışla yuksekteki bi kayaya korkudan olmuş olarak sıçrar, sonunda akrepte kendini sokarak oldurme yoluna giderdi yavaş yavaş zehrini kendine vererek.
    oysa karşılıklı kayalardan birbirlerine sırıtsalar yeterdi yani sanki.

    ezop masallarının ibret verici hikayelerinden olabilir.
  • --- spoiler ---

    bir akrep erkeğinin yanına yaklaşmak bile sizin için tehlikelidir. boynunda "dikkat! yüksek gerilim" yazan bir levha taşımalıydı. ikiniz arasındaki ilişki hakkında açık tahminler vardır: ya yürür ya da yürümez. ya bu erkek sizi, bir mıknatısın çelik talaşını çektiği gibi çekecektir ya da daha ilk yakınlaşma denemenizde selameti kaçmakta bulacaksınız. akrep burcunda doğan bu adama cinsel organları hükmeder. ihtiraslı, heyecanlı ve hesaplanamazdır. sonuçlara katlanmak zorunda kalmadan sadece flört etmek istiyorsanız, ondan uzak durun. bu adamı kıskançlıktan çıldırtabilirsiniz, bu bile ayrı bir tehlikedir. hâkimiyet hırsı ve kadınları boyunduruğu altına alma gücüne olan güveni, ihtirasını vahşiliğe çevirebilir. onunla yaşayabileceğiniz bir aşk tecrübesi, sizi ihtirasın doruklarına çıkaracaktır. birlikte oynadığınız aşk oyununda sizi uyaran her şey den zevk alan ateşli bir eş olacaktır. onun kur yapıp sizi fethetmesini istemiyorsanız, teslim olmanızı sağlayacak hiçbir riskten çekinmez ve her şeyi harfi harfine yapar. sizi gerçekten seviyorsa, aşkı tam olacak ve sizi el üstünde taşıyacaktır.

    güç için gayreti mesleki alanda da geçerlidir. konsantre olma konusundaki alışılmamış yeteneği, cesareti ve girişimci ruhu, daima birinci olma çabasını destekler. paraya önem verir, ama bu nedenle onu pinti olarak tanımlayamayız. ilişkinizde her şeyden çok fiziki çekim gücünün hâkim olmasına alışmak zorundasınız. akrep, ortalıkta yapılan eleştiriyi kaldıramaz, zayıflıklarının sadece ikinizi ilgilendirdiğini düşünür.

    görünüşüne gelince, onu iyileştirmek için bazı şeyleri denemek zorundasınız.

    bazen bu evlilikte selameti kaçmakta aramayı deneseniz de akrep erkeğinin çekim kuvveti öyle güçlüdür ki büyük bir olasılıkla yanında kalakalacaksınız demektir.
    --- spoiler ---
  • oglak burcu kadini olarak ilk defa bir akrep burcu var hayatimda, oncekiler ilginc ama genellikle yay idi. iki yengec hayatimi sekip atti bir aslan tedavi etti, prensesler gibi davrandi iliski suresince. tanisilan insana burcunu sormak adetim degildir aylar sonra akrep oldugunu ogrendigim er kisiyle suan nisanliyim.

    oglak karakteri geregi kafasinda herseyi kurarda kurar, gozunu kapatsa kafasinin icinden uc ayri konuyu dusundugunu kurguladigini gorebilirsiniz cunku riske etmeyi sevmez, saglam adimlar atar, iyi bir es olur mu henuz denemedim ama kesinlikle iyi bir sevgili,kardes,evlat ve arkadastir. zaten sayili insani hayatina almis oldugu icin kolay kolay adam satmaz hatta ayrildigi ama dost kalabildigi eski sevgilileriyle hergun her ay degil ama irtibatta olmak ister, dusse kaldirmak ister cunku bir zamanlar ona sadece sevgili olarak degil insan olarakd eger verdigi icin gorusmek ister, kaybetmek istemez iyi bir insani. akrep burcu ilk baslarda sulalem rahat havalarinda gezerken kiskanmam en iyi benim derken bu kiza gercekten asik olup severse baslar standard erkek rollerine burunmeye ve kizin ondan onceki hayatinda da gorustugu kisilere engel koymaya baslar, oglak kadini da inat ya neden neden neden diye sebepleriyle anlatmaya calisir, en cok tartismalari bu konudan cikar.

    bir diger tartisma sebepleri de daha aksamdan ertesi gun kahvaltida kesecegi domatesi hesaplayan oglaga karsilik onun " hallederiz: modunda olmasidir. tamam yapacagini biz de biliyoruz ama sen gibi odaklanmaz ve oglagi delirtir.

    ve evet akrep burclarini meshur eden yatak konusuna gelirsek ; evet sonuna kadar haklilar. haklilar dedigim akrepler hakkinda haklilar cunku ne durdan ne custen anliyorlar ve surekli yapabilirler. ben artik geceleri ortaya sarilma yastigi koyuyorum bariyer olarak, cunku uykudayken bile elleri kollari durmuyor adamin ve isin garibi hatirlamiyorlar. evet hatirlamadiklari konusunda ciddiyim cunku dun gece senden kacmaktan uyuyamadim dediginde uzuluyorlar cunku gercekten hatirlamiyorlar.
  • dunyanin en iyi ikilisi derim sadece iliskinin baslarinda akrep burcu erkegin cinsellige olan arzusundan dolayi cok istemesi ve oglak kadinin da kendini daha cok iliski icinde cinsellik isteyerek bulmasiyla sorun cikabilir onun disinda mukemmel bir ikili
  • bir oğlak kadını olarak buraya yazmak bana düşer.
    bir ipte iki cambaz oynamıyor sevgili arkadaşlar. çok zor bi süreç sizi bekliyor. akrebi, boğa ile değiştirin. ben böyle yaptım en azından.
  • bu aralar bir oğlak kadını ile güzel günler geçirecek gibiyiz o da ister ise. umarım uyumlu bir ikili olunur… bu entry editlenecek.
hesabın var mı? giriş yap