• böyle köpek besleyen adamdan* da bu beklenirdi zaten. inşallah o köpekler seni de yer de görürüz.
  • türkiye gerçekleri böyledir. garibansanız herkes tepenize biner kimse sizi korumaz. çocuğunuzu köpekler parçalar sizi işten atarlar evden çıkarırlar. biraz tanıdığınız varsa onu ararlar bunu ararlar bir şekilde bir korumanız olur.

    bu ortaya çıkan durumda hepimizin parmağı vardır. hastanede doktor tanıdık bulan, işe girerken tanıdık bulan. bir iş yaparken kitabına uygun olmaması ile ilgili çeşitli tavizler vermeye meyilli bizler. kimi çok, kimi az hepimizin eseri bu.

    bunu da içten içe herkes bilir, bu nedenle kimse de elini taşın altına koyup bu adamı korumaya kalkmaz. aman başıma bir şey gelir diye.

    ama bir yandan da küçük bir kız çocuğunun parçalanması üstüne bu kadarı fazla gelir. ama gene de alışmanın ve unutmanın bir yolunu hızlıca buluruz.
  • acilen devletin sahip çıkması gerekiyor. bu kadar olaydan sonra bunu yapabiliyorlarsa söylenecek bir şey yoktur.

    zaten insanlar, çocuklarının canıyla uğraşırken bir de ekmeklerinden etmişler. iyi bir mahkeme davası onları bekliyor!
  • orospu çocukluğunu tanımlamak gerekirse örnek verilmesi gereken olay.

    neyse ki bu ülkede böyle orospu çocukları olduğu kadar namuslu insanlar da var ki hepten boka batmıyoruz.

    sivil toplum örgütleri ve namuslu avukatlar umarım aileye sahip çıkar ve bu orospu çoçuklarının burnundan getirirler. bir yardım kampanyası düzenlenirse ben de hemen destek olacağım.
  • benim dini bir inancım yok ancak her şerden bir hayır,her hayırdan bir şer doğar diyorum...küçük kıza acil şifalar diliyorum...bu şer olaydan da hayır çıkmasını temenni ediyorum...aileye el uzatan biri mutlaka olacaktır...eskisinden daha rahat bir hayatları olacaktır...psikolojik kısmını atlatabilmek mesele...umarım onu da kolay atlatırlar...
  • diyecek söz bulamıyorum. bu nasıl bir şerefsizlik! allahınızdan bulun inşallah çünkü belli ki bu dünyada herhangi bir kuldan bulmayacaksınız. adalet ölmüş.
  • bu ne tür bir kötülük yahu. ben böyle bir duruma sebep olsam çocuğun iyileşmesi için elimden geleni yaparım. vicdan yapmaktan geceleri uykuyu yitiririm. adam zaten hayatını kararttığı birisinin daha da ağzına s.çmaya çalışıyor. allah kötü insanla karşılaştırmasın. zira bu ülkede işimiz tamamen allaha kalmış.
  • sonun ramsay bolton gibi olsun pislik herif. ya cidden dünyada ne kansız insanlar var. senin yüzünden birisi can çekişiyor ve sen bir sorgulamak bir vicdan azabı yaşamak yerine o canı düşünmediğin gibi başka pislikler için adım atıyorsun.. bu kişiler ile görüşen eş dost akraba da normal olamaz.
  • hem suçlu hem güçlüler terbiyesizliğe bakar misin
  • insan bekliyor ki tedavi masraflarını karşılasın, tazminat ödesin vs. ama yok. asla haksız olduklarını, suçlu olduklarını kabul etmez bu varlıklar
hesabın var mı? giriş yap