• linux taki locate komutunu windowssal ortamlarda kullanabilmenizi saglayan bir indeksleme yazilimi. kuruyosunuz, arkada size belli etmeden database tutuyor. shift+esc diyorsunuz, hayvan ara benzeri bi ekran geliyor. yazar yazmaz cotank diye sonuclari getiriyor, alninin ortasindan opucugu hakediyor.

    http://www.think-less-do-more.com/avafind/
  • crack'i hicbir yerde bulunmayan ve cok zekice bir satis politikasiyla satin alinabilen yazilim. ya yilda 20$ verip cikacak tum versionlari satin aliyorsunuz, ya da bir kere 40$ verip sadece o versionu satin alip ufak tefek updatelerle yetiniyorsunuz.
  • tek sorunu yıllardır update'i çıkmamasıdır.. dolayısıyla windowblinds la beraber çalışamıyor kendisi.. estetik ve pratiklik arasında bir seçim yapmaya zorluyor insanları..
  • piyasada crack i olmasına rağmen, gidip parası neyse verme isteği uyandıran program.*pek kullanışlı, minnacık bir program.
  • kurduğum birşeylerden kıllanıp aniden masaüstüne avafind_error.txt isimli ipuçları bırakan programcık.
    lakin dedektif değilim takip etmiyeceğim o ip uçlarını daha fazla,gugılda bile bulamadım çözümünü "database integrity check failed." hatasının logunu neden masaüstüne koyarsın..kendi klasörüne koy bari; her yeniden açılışta ama, gömçürtcem olm kafanı ya.aaaa...
  • network drive'ları index'lemek için professional version'unu install etmek gereklidir.

    (bkz: ne dedim ben $imdi)
  • ben bu program hakkında bir şeyi anlamadım abi. yıllardır kullanıyoruz, seviyoruz ediyoruz da. bunun orjinal exe dosyasıyla overwrite ettiğimiz patch edilmiş exe nin boyutu arasında yaklaşık 400 kb fark var. hadi orjinal dosya 10-50 mb arasında olsa bu durumu anlayacağım ama orjinali 600 kb, patch edilmiş hali ise 200 kb olunca işkilleniyor insan. aslında hiç gerek yok di mi sözlük? neyse ben seviyorum yine de güzel program çünkü.
  • dünyada bişey olsa bütün hackerlar ve hackler ölse artık herşeyi parasıyla almak zorunda kalsak gidip ilk alacağım,bilgisayarımın içinde neyin nerede olduğunu tamamen unutturmuş.elim ayağım haline gelmiş muhteşem kullanışlı program.program öyle hız kazandırıyor ki pencere açmaya kalksanız kat kat daha uzun sürüyor.
hesabın var mı? giriş yap