hesabın var mı? giriş yap

  • 2006'dan beri büyük hayranıyım. manu hayranlığımı başlatan isimdi kendisi. hatta ve hatta premier ligi sevdiren de oydu bana. aynı zamanda bir real destekçisi olarak orada geçirdiği yıllar da beni çok mutlu etmişti. ancak özellikle juve seçimi ile başlayan süreçte, üst üste yanlış kararlar verdi. geçtiğimiz yıl döndüğünde çok sevinmiştim ve efsane bir kariyer sonu olmasını bekliyordum ama bu sezon yaptıklarıyla tüm manu kariyerini çöpe attı. büyük hayal kırıklığı yarattı tutumu. bunu winnerlığa ve hırsa bağlayıp ronaldo'ya hak verenler olduğunu görüyorum. hatta ten hag beceriksiz vs diyenleri de. bu sezon ten hag kendini her geçen gün kanıtlıyor bence, ronaldo'yu oynatmadan aldığı sonuçlar da ortada. ronaldo performans verebiliyor olsa, bugün söyledikleri daha fazla destek toplardı. ancak dününüz çok önem arz etmiyor bugün tabela yapamayınca. bunun üstüne bir de takıma olumsuz enerji yayma ve sahadaki eforsuz oyunu ekleyince savunulacak yanı kalmıyor. şu röportajla resmen tüy dikmiş sezon boyu yaptıklarının üstüne. mls dışında bir seçenek göremiyorum artık kendisi için. hiç sevmediğim adam zlatan bile daha karakterli ve olgun çıktı. çok üzdün be idol, olmasaydı sonumuz böyle..

    edit: yazım hatası

  • ilkokul: saç çekmek, kafasına top atmak

    ortaokul: hoşlanılan kızın eteğini kaldırmaya çalışmak, kız sinirlenince sırıtmak

    lise: derin ve anlamlı olması hedeflenen, ama klasik kesiş hareketinden öteye gidemeyen bakışlar

    üniversite: ders notu istemek, beraber ders çalışmayı teklif etmek

    ofis ortamı: iş çıkışı yemek yemeyi ya da bi şeyler içmeyi teklif etmek(artık yol yordam öğrenilmiş)

    emeklilik: beraber parkta yürümeyi teklif etmek

    *

  • ailesi doğduğun yer değil doyduğun yer diyenlerden olacak ki, nerenin soylusu olursa oranın mezhebine geçen bir yapıdan gelir. büyük dedeleri danimarka'da takılırken lutherci protestan imişler. sonra yunanistan'a devşirme kral olarak gönderildiklerinde ortodoks oluvermişler. hatta bu beyefendi de korfu adası'nda doğduğunda ortodoks olarak vaftiz edilmiş. en son kraliçe ile evlenip buckingham'a yerleşince, ingiliz anglikan kilisesi'ne aldırmış kaydını.

  • 2002'de türkiye krizin etkisinden yeni yeni çıkmışken erken seçim lafını ortaya atıp bunalmış halkı "yeni umut" akp'nin kucağına atan,

    2007'de cumhurbaşkanlığında akp'ye destek çıkan,

    2015'te daha seçim akşamı akp'nin 13 yıldır ilk defa iktidardan düşürülebileceği gün çıkıp yine erken seçim isteyip halkın, "bunlar bi bok yapamayacak biz yine akp'ye verelim" diye düşünmesini sağlayıp kasımda akp'yi tek başına iktidara taşıyan,

    ve nihayet ortada uzun zamandır lafı bile dolanmayan başkanlığı durduk yere gündeme getiren devlet bahçeli'nin atacağı düşünülen kazık :)

  • afganistan'da kara daşşaklı bir talibanın dördüncü karısı olmanın daha çekici olduğunu düşünen bir tipin zırlamasıdır.

  • pakistan'ın sıradan bir sokağında, endonezya'nın mahalle pazarında, nijerya'da cuma namazı sonrası cami çıkışında yapılmadığı takdirde sonuçları çok dikkate alınmaması gereken deney.

    dubai gibi arap'tan çok yabancının, fakirden çok zenginin yaşadığı yerde deney yapmak güvenilir değil sadece şov için yapılmış olur.