hesabın var mı? giriş yap

  • videodaki iki genç sahilde takılırken aniden dev bir parmak izi beliriyor üstünde de yeni çağın başlangıcı yazıyor, ne anlama geliyor olabilir altından ne çıkacak merak ederseniz takipte kalın
    bkz: esrarengiz parmak izi
    edit: altından hangi dizi, hangi olay çıkacak akıllara sorular düşürür.
    edit 2: gökyüzünde bir anda beliren parmak izi ipucu olabilir.
    edit:3 ucu açık olay, ne olduğunu anlamak için takipte kalmak gerek.
    edit 4: soru işaretleri giderek artıyor bu yeni çağ ne zaman başlıyacak acaba?

  • dağ bisikleti yarışıyla zerre alakası olmayanlar çıkıp ahkam kesiyor. malum şahsın topladığı parkur işaretlemeleri de tam olarak şuradaki gibi işaretlemeler:

    (bkz: https://youtu.be/ta0agw2mmbm?t=67)

    buraya,

    - ağacın üzerinde işaretleme yapamazsın. o ancak yürüyüş parkuru gibi gezi amaçlı parkurlarda olur. dağ bisikletçisi o anda 20+ km/s hızlarla ordaki boyalara bakamaz.

    - ip çekemezsin. ip zor kopar, takılınca cinayete yol açarsınız. örnek bir vaka: bisiklet yoluna bağlanan ipe takılan motosikletlinin kafası koptu

    - tahta koyamazsın. mesela burda hızımı alamadım patikadan çıktım, en kötü plastik şeridi koparır kenara düşerim. tahta olursa tahtayı kırarım, kırılan tahta bana saplanır.

    bunlar düşünmeden alınan önlemler değiller. orda kullanılan 2 gram plastiğe laf etmek social justice warrior'luktan başka bir şey değil. youtube'dan "dağ bisikleti yarışı" diye arayın, bu şeritten başka işaretlemeye denk gelen varsa lütfen mesaj gönderin düzelteyim. cahil cesaretiyle yok tahta kullansalarmış, yok ağaca tabela çaksalarmış yine türkler her boku çok iyi biliyor, en iyi biliyor.

  • soğan soyarken karşılaşılan ciddi bir mes'ele. bilindiği üzere soğan kabukları katman katman olur. dışa doğru iyice incelen katmanlar kabuk formunu alır. o kabuklar birer birer kaldırıldığında soğanın etli kısmına ulaşırız. yalnız bu katmanlarda öyle bir kritik nokta, yani kritik katman vardır ki kararsız insanı çileden çıkartır. söz konusu katmanın üst kısmı kullanılabilir alt kısmı ise biraz daha kabuğa yakın görüntüdedir. genelde o katman da çöpe atılsa da insanı düşünmeye sevkeder.

  • belki de ölümden en çok korkan insandır.

    çünkü hayattaki en büyük korkusu, gözlerini sonsuza yumduğunda çocuğuna kimin sahip çıkabileceğidir.

  • şu anda akciğer kanseri olan ve beynindeki metastaz sebebiyle bilinci kapalı şekilde acil serviste yatan babamı yoğun bakıma alamıyoruz. söylenene göre antalya'da ki hiçbir hastanede yoğun bakım ünitesinde yer bulunmuyor, ve uzunca bir bekleme sırası mevcut.

    ekonomi sıkışınca ivedilikle yeni vergiler getiren devletimizi, aynı ivedilikle yoğun bakıma ihtiyaç duyan hastalarımıza çözüm bulmaya davet ediyorum.

    edit: özelden ve post üzerinden geçmiş olsun dileyen tüm suserlara çok teşekkür ederim.

  • 1958 doğumlu abd'li, emekli profesyonel boksör. takma isim olarak ''motor city cobra'' kullanır; fakat en ünlüsü ''the hitman''dir. ring magazine tarafından 1980 ve 1984 yıllarında ''yılın dövüşçüsü'' seçildi. profesyonel boks kariyerine detroit'te emanuel steward'ın vasiliği altında başlamıştır. steward, kendisini tüy sikletten zamanla boks tarihinin en yıkıcı boksörlerinden biri yaptı.

    thomas hearns, wba şampiyou olarak 1981 yılında wbc şampiyonu sugar ray leonard ile dövüştü. o zaman thomas hearns, 32 maçını nakavt ile kazanmış ve hiç maç kaybetmemişti; sugar ray leonard ise 31 maçtan yalnızca bir mağlubiyet ile ayrılmıştı. oldukça heyecanlı geçen bu maçta, leonard zor da olsa hearns'ü 14. round'da durdurmayı başarabilmişti. sugar ray leonard ile 1989 yılında tekrar maçı yaptılar. bu rövanş maçında hearns, rakibi leonard'ı 3. ve 11. round'larda yere yıkmasına rağmen maçın jürisi, sonucu ''berabere'' olarak sonuçlandırmıştı. bu karar üzerine leonard sürpriz bir şekilde thomas hearns'ün, kendisini yendiğini ifade ederek beraberliği bozmuştu. her ne kadar bu durum maçın sonucunu değiştirmese de maç leonard'ın nezdinde, thomas hearns'ün galibeyetiyle sonuçlanmıştı.

    hearns'ün hafif ortasiklet şampionluğu ise, bir boks efsanesi ve 3 kez dünya şampiyonluğu olan wilfred benitez'i 1982 yılında new orleans'da yenmesiyle oldu. bu maçın ardından avrupa şampiyonu luigi minchillo, roberto duran ve fred hutchings gibi boksörlerle ünvan maçı yaptı. bu maçlarda da ünvanını koruduktan sonra 1984 yılında ''yılın dövüşçüsü'' seçildi.

    thomas earns'ün boks tarihine ve literatürüne kazandırdığı en önemli özelliği, maçlarda rakibine karşı ''flicker jab'' kullanmasıydı.

  • insanlığın düşebileceği son noktalardan zannediyorum.

    çocuk bu insanlıktan nasibini almamış taksici, çocuk!

    arabasına kartopu geldi diye küçücük bir çocuğu taksisiyle ters yönde giderek kovalıyor insanlıktan nasibini alamamış yaratık. hem çocuğu ölesiye korkutarak hem de o anda trafikte olan yüzlerce kişinin hayatını riske atarak.

    garibim yusuf korkarak kaçarken bir arabanın altında kalıyor.

    peki bu delikanlılığı çocuğa söken taksici ve ondan bir farkı olmayan yusuf'un altında can verdiği arabanın şoförü ne yapıyor? çocuğu orada kanlar içinde bırakıp kaçıyor.

    yusuf, hayatının son anlarında arabayla kovalanarak korka korka can vermiş bir çocuk. iki tane korkak ise halen aranıyor.

    ne desem gg.

    http://gundem.milliyet.com.tr/…/1807010/default.htm

    bir çocuğun ölümüyle sonuçlanmıştır.

    ne bekliyordunuz?