hesabın var mı? giriş yap

  • kendisi trajedilerle geçen bir kariyere sahiptir.

    77'deki ilk star wars filminde darth vader'ın seslendirmesini de yapmıştır. ancak kendi sesinin kullanılmadığını filmin galası sırasında öğrenmiştir.

    return of the jedi filminde ünlü maske çıkarma sahnesinde yine kendisiyle çekim yapılmıştır. prowse'un sette olmadığı zaman aynı sahne sebastian shaw ile de çekilmiştir. gala zamanı bir bakmıştır yine kendi yüzü filmde yok.

    george lucas'ın dediğine göre dave prowse çok sinir bozucu olduğu için tüm star wars etkinliklerine girişi ömür boyu yasaklandı.

    serinin en ünlü karakterine can veren kişi hayranlarla buluşup röportaj veremiyordu. star wars'un ortalama olarak her sene yapılan celebretion adlı özel fuarları bulunur. işte darth vader buraya giremiyordu.

    tüm bu haksızlıklara rağmen ekipteki en sadık star wars fanatiği david prowse'tur. hiç bir hayranını geri çevirmez imza verirdi. sağlık sorunları yüzünden son 15 yıldır, değnek ile geziyor olsa bile yine de hayranlarla buluşmaya devam etti.

    geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda uğradığı haksızlıklarla ilgili şunları söylemişti "fikir ayrılıkları yüzünden star wars etkinliklerine alınmıyorum, george'a kırgın değilim. bu oturduğum evi star wars sayesinde aldım. hayranlara sattığım imzalı resimler sayesinde ailemi geçindirdim ve sağlık masraflarımı karşıladım".

    star wars'tan ölesiye nefret edip milyon dolarlar alan harrison ford'un aksine, david prowse bu evreni hep yürekten sevdi. şimdi güçle bir olan emektar star wars oyuncularıyla birlikte huzur buldu.

  • akhisar geçen sene 1 kere yendi şampiyonluktan etti, 2.yi yendi kupadan etti 3.'de küme düşürecek aq çocukları

  • cumhuriyet deyip cumhuriyetimizin kurucusu atatürk’e yer verilmeyen pankartta cumhuriyet ile alakası olmayan osmanlı imparatorluğu padişahlarının pankartını açan bir garip memleket. tamam en tayyipçi sizsiniz.

  • delikanlı kadınmış, senin de verilmiş sadakan varmış. keşke biraz daha erken olsaymış ama kötü bir evliliğin olmasından her türlü daha iyidir. geçmiş olsun.

  • beyin kıvrımları olmayanların, beden kıvrımları üzerinden fikir ve tespit kastırdığı yahut kastıracağı başlık.

    gün geçmiyor ki bir nefret suçu daha işlenmesin şu mecrada.

  • şu arkadaşa birisi lütfen yörüngesi güneşe venüs'ten daha yakın olan merkür'ün yüzey sıcaklığının venüs'ten düşük olduğu bilgisini yüklesin.

    bunların hastalığı bu zaten. her şeyin kendilerinin anlayabilecekleri kadar basit açıklaması olsun istiyorlar.

    olmayınca da ben anlayamıyorum demek yerine tanrının işine sual olmaz diyorlar.

    (bkz: aklı yok fikri var)

    edit: arkadaşlar hepinizi yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim.

    ayrıca "sobaya yaklaşınca daha sıcak olur" tekniği ile beni aydınlatan çaylak arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi ve minnetimi sunarım. maalesef konu hakkında bu kadar detaylı düşünebilecek birikime sahip değildim. kendisi sayesinde artık sahibim.

    adam dalga geçmiş ironi yapmış diyenler için edit: ben de ilk başta ironi yaptığını düşünüp komik buldum ve profiline girip başka neler yazmış acaba diye inceledim. ciddi ciddi yazdığını anlayınca da dayanamayıp yapıştırdım girdiye.

    (bkz: kimin troll olduğunu anlayamamak)