hesabın var mı? giriş yap

  • türk rock camiasının geldiği hale bak. ulan sırf saçı uzun diye dayak yiyen, pasajları basılan ama bunca baskıya rağmen kendini bozmayan ve tanıyanların "efendi çocuklar" dediği bir camiaydı bu camia. pentagram gitaristi ümit yılbar gönüllü komando olarak pkk ile çatışmada şehit oldu. rahmetli barış manço ve cem karaca insan sevgisiyle, çocuk sevgisiyle, doğa sevgisiyle bilindi. bu adamlar uzun saçlı erkeklerin "ibne" olmadığını bu topluma ispatladı. bu ülkenin gördüğü en büyük yeteneklerden yavuz çetin kendi canına kıymadan önce kötülüğe duyduğu nefretini muazzam bir şarkıyla kusarak gitti*. geçenlerde kaybettiğimiz özkan uğur gören herkesin yüzünde tebessüm oluşturan bir insandı. bu camia haksızlığa, zulme ve adaletsizliğe karşı hep ses çıkardı. gelinen noktada ne kendine ne ailesine ne topluma en ufak bir faydası dokunmayan böyle ezik tiplerin "camiadan" görülmesi bile utanç verici. kadıköy ve cihangir dışında nefes alamayacak bu pısırık depresif züppelere prim vermeyin.

  • adam gibi cümle kuracak vaktim olmadığından rezaletli başlık açamadım. bana göre rezaletlerin en büyüğü. sabah facebookta gördüğüm komikli paylaşımı da yazayım burda dursun. ' öğretmen arkadaşım 4 aydır tatilde, öğretmen olduğunu unuttu şimdi iş arıyor'. ben de özel sektörde arefe günü işe gidiyorum füze fırlatmaya. hoş, telekom sektöründe insanların yıllık izninden düşüp gelmeyin deniyor. en azından bunu zorunlu yapsınlar. pendikten 1.5 saatte bağcılara gelip 3 saat mesai yapıp 1.5 saatte geri dönen adamları gördü bu gözler. kreşi, okulu tatil olduğu için 3 yaşındaki bebesini sırtına sarıp kod yazan kadın gördüm.

    dün servisçiye yarın sabah geliyoruz dedik, adam ama ben gelmiyorum dedi. ahahahha. o bile ben gelmiyorum diye atar yapabiliyor. şu dünyada memur olmak varmış yemin ediyorum ya.

    edit: sen de öğretmen olsaydın, sen de memur olsaydın diye mesajlar alıyorum. size dokunmayan yılan bin yaşasın arkadaşlar. sen de öğretmen olsaydın demek yerine burda ağlayacağına örgütlenin adam gibi hakkınızı arayın yazanları daha samimi buluyorum.

  • uzun suredir ara$tirdigim ve daha saglikli olabilmek adina 2.5 haftadir uygulamaya ba$ladigim yeme bicimi.
    benim oncelikli amacim hormonsuz, katiksiz gidalarla beslenmek oldugu icin bu yolu sectim. uzun vadede saglik icin cok iyi taze besin tuketmek. hastaliklara *, kilo sorunlarina da care.
    oncelikle $unu soyleyeyim. halen kitaplar okuyorum ve henuz uzman degilim. ancak daha fazla enerjim oldugunu hissediyorum.

    raw foodistler cok siki olmadikca cig yiyecekleri 75 %'e sinirlayabiliyorlar. yani ba$ka gidalar da tuketilebiliyor. bu ne demektir. arada caniniz biftek mi istedi, tavuk mu yiyebilirsiniz. pizza mi o da ok. ama normal kiloda $yeti$kin bir insan icin gerekli olan 2000 kalorinin 1500 kadari meyve, sebzeden gelecek. ozellikle ilk aylarda.
    et tuketecekseniz carpaccio, deniz urunlerinde ise sashimi onaylanir. tuz ise kesinlikle yasaktir. kaya tuzu tercih edilir.

    en cok yaprakli ye$illeri tuketirler. nedir bunlar, marul , maydonoz , ispanak . her sebze raw foodism'de tercih edilmez. mesela, karnabahar, brokoli, lahana sindirmesi zor oldugundan bu gruba girmez. bunlar da tuketilir ama ilk firsatta tercih edilmez.

    raw foodist icin ilk $art iyi bir blender edinmektir. degi$ik meyve ve sebzeleri bu $ekilde saglikli bir icecege donu$turulebilir.
    bu yeme bicimine ali$irsaniz bir de dehydrator edinmek lazim. * meyveleri bu $ekilde kurutabiliyorsunuz. katki maddesi olmadan.

    ilgilenenler icin $u linkleri verebilirim. yenebilecek gidalari listelerler.

    http://www.raw-food-health.net/…stofvegetables.html

    http://www.raw-food-health.net/listoffruits.html

    http://www.raw-food-health.net/listofnuts.html

  • biz istanbul, izmir, antalya düşmana teslim olmuşken fransızlara karşı halk ayaklanması başlatıp kazanmış memleketiz, atatürk bile kütüğünü selanik türkiye topraklarının dışında kalınca gaziantep'e yazdırmıştır. gaziantep kurtuluş savaşının temel motivasyonlarından biridir. onlar istediği kadar antep'i kurdistan sınırı içinde göstersinler, biz oğuz türküyüz, memleketimizi üç beş ite puşta haine yedirecek değiliz, bizde şahinbeyler bitmez, şerefsiz pkklılar düşünsün.

    debe editi: şahinbeyin ve vatanın her köşesinde bağımsızlık ve namus için toprağa düşenlerin ruhu şad olsun. vatana onların gözünden bakanlara selam olsun.

    http://www.youtube.com/watch?v=znwsvwq_i4o