hesabın var mı? giriş yap

  • bu durum avrupa birliği adına bir utançtır. aynı parayı kullanıp vizesiz dolaşmakla birlik olunmuyor. böyle zamanlarda işbirliği, kaynak paylaşımı, personel ve teknik destek olmayacaksa ne zaman olacak.

  • google chrome üzerinden language learning with netflix eklentisi ile birlikte dil öğreniminizi çok daha efektif bir şekilde yapabilirsiniz.

    eklentiye google chrome ve opera tarayıcılarından ulaşabilirsiniz. windows ve mac os işletim sistemlerinde çalışıyor.

    kullanımı ise oldukça basit. netflix'te istediğiniz dizi, film veya belgesele girip eklentiyi aktif ediyorsunuz. ardından alt yazıyı kaynak dili neyse o dile alıp eklenti ayarlarından çevirili dilini türkçe olarak ayarlıyorsunuz. ve alt yazı artık her iki dilde oluyor. isteğe bağlı her alt yazıdan sonra durdurma seçeneği de var, kolay not almak için. eğer kelimenin üzerine gelirseniz size o kelime ile ilgili bir pop-up penceresi de açıyor. ve birçok dili destekliyor. ekstra pro sürümünde ise alt yazı çevirisi için ek seçeneklere imkan tanıyıp kelime ve ifadeleri kaydetme olanağı sağlıyor. bunlar, alt yazılarda ne zaman belirse öne çıkarılıyor.

    iyi seyir ve de dersler.

  • hem de hanım sivastan mı dedi o?

    tırnağınız taşa değmesin; ne güzel insanlarsınız siz öyle.

    o değil de 5 çocuk mu dedi o?

    mutlu bi adamla evlenen türk kızı. herkese böyle mutluluklar dilerim. ne güzel lan.

  • şuna fenomen menomen diyip sempatikleştirmeyin amk. ergen sürüsünün lideri olur anca. hakan hepcana gülenin hakan hepcan kadar aklı yoktur

  • gözdenin londra muzikallerine koysan sırıtmayacak performansının "oy nurcanım"a elendiği yarışma.

    akp'nin 2015 genel seçimindeki zaferi kutlu olsun.

  • 1993 doğumlu fizikçi. mit'ten 5.00 [en yüksek] not ortalamasıyla mezun oldu. dediğine göre bugüne kadar hiç erkek arkadaşı olmamış, sigara ve alkol içmemiş. şu an harvard'da lisansüstü öğrencisi.

  • bu bölümü annemle izledik, ki annem bu diziye sarmayan nadir insanlardan.

    - haha, aa para dağıtan hırsız. bu da iyiymiş.
    + yok anne, o öyle bir insan değil.

    vallahi çıktı bu laf ağzımdan, aklınızı seveyim sizin ya...