hesabın var mı? giriş yap

  • celal şengör'ün az önce teketek programında sarfettiği söz. hocaya olan sevgimden dolayı sert eleştirmekten her zaman kaçındım ancak bu sefer kantarın topuzunu kaçırdı diye düşünüyorum. bülent ecevit bu ülkedeki en iyi eğitim almış başbakanlardan birisidir.
    gelen mesajlar üzerine edit:
    bazı arkadaşlar bülent ecevit'in lise mezunu olduğundan bahsederek mesajlar atıyorlar. duyanda sanır şişli endüstri meslek lisesi mezunu. ecevit robert koleji mezunudur beyler bayanlar. ankara dil tarih fakültesi'nde ve londra üniversitesinde eğitim gördü. bu üniversiteleri bitirmedi ama kapasitesi yetmediği için bitirmediğini zannetmiyorum. ki daha sonra burslu olarak harvard üniversitesinde bir yıla yakın süreyle birtakım akademik çalışmalarda bulundu. bu üniversitelerin önünden dahi geçemeyecek adamlar “ama lise mezunuuu” dedikleri zaman kafayı yiyorum.

  • + ya bu elbiseye o kadar para verip aldım ama küçük geliyor bana. fermuarı kapanmıyor! kıçım başım gözüküyor. oysa ne hayallerim vardı....
    - senin hayallerinin bittiği yerde benimkiler başladı...

  • koyu bir galatayasaraylıyım, bütün hafta kendimi bu maça hazırladım, yeri geldi fenerbahçeli arkadaşlarıma takıldım, yeri geldi bu maç için iddiaya girdim ama bu arapların bir kez daha yaptığı kahpelikten sonra, maçmış kupaymış zerre umrumda değil.

    helal olsun sana fenerbahçe helal olsun sana galatasaray.
    helal olsun size atatürk'ün evlatları.
    aramız bozuk olabilir ama kanımız bozuk değil.

    atatürk bu ülkenin birleştirici gücüdür, selam olsun atatürkçü fenerbahçeli kardeşlerime, selam olsun atatürkçü galatasaraylı kardeşlerime.

    artık maçın türkiyede oynanmasına bile gerek yok, bir yarısı galatasarayın bir yarısı fenerbahçenin olsun.

  • rock and roll külliyatını yalayıp yutmuş adamlar 1999 yılından sonra kabul edilenlerin yüzde doksan beşinin ciddiye alınmaması gerektiğinin farkındadır. zira olay bambaşka ve anlamsız bir noktaya evrilmiştir o yıldan sonra. ritchie valens gibi rock and roll'un ikinci nefesini alıp vermiş bir adamın michael jackson ile aynı yıl -2001- girebilmesi komedidir. brenda lee gibi bir kadının 2002 yılında kendine yer bulabilmesi keza. anlayacağınız ısmarlama popçuların arasında gerçek rock and roll efsaneleri güme gitti. takip eden yıllarda güme bile gitmediler gerçi. örneğin, komiktir, larry ve lorrie collins gibi pioneer kelimesinin tanımı olacak insanlar listeye dahi girememiş, neden? e önce whitney houston'ı falan sokmalıyız değil mi?

    sözün özü, 1999 yılına kadar induct olanlar içerisinde bakın 1 tane(yazıyla bir) yanlış seçim bulamazsınız. zaten o sonradan eklenen çer çöp de dahil tüm kabul alanlar arasında ilk 3 sene(86-87-88) kulübe giren isimlerin ağırlığının altında ezilmeyecek bir tane adam yok. çünkü bu herifler, 3 basit akoru tekrarı olmayacak kadar iyi yaptılar. sadece erken dönem olarak değil, gerçek dönem olarak kaldılar.

  • daha dün gece washington dc'deki bir bilardo salonunda müzik kutusuna coin atıp milleti tarkan'la coşturdum desem.

    ilk bir dakikada yanıma gelen genç, orta yaş ve ileri yaş grubundan 3 kişinin “is that tarkan” sorusunu saymıyorum bile.

    had bilmek önemli. tarkan iyidir kötüdür ama türkiye'nin en bilinen tanınan insanlarından biridir. keşke sporda sanatta edebiyatta daha da iyileri çıksa dersin o başka ama tarkan için tanınmıyor demek hadsizliktir.

  • ceza almanya’daki can dundar’a degil hala turkiye’de gazetecilik yapanlara verilmistir.

    gozdagidir, korkutmadir, sindirme calismasidir.

  • şok etkisi yaratır.

    üniversite 2 yıl uzayınca, eh artık çalışmanın vakti geldi dedim. oturdum çalıştım. 1 yıl daha uzadı amk. ilginç.