hesabın var mı? giriş yap

  • "lunaparktan geliyorum. ne dolaplar dönüyor inanamazsınız. işin içinde çocuklar bile var."

    komik lan.

  • -uçağa hiç binmemiş biri olarak söylüyorum- uçak yolculuğu yaparken hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama yolcu camlarının altında delik vardır.

    bu deliğin adına havalandırma deliği denir ve şunu sağlar;

    iç ve dış camlar arasındaki basınç farklılıklarını gidermek için iç cama küçük bir delik açılmıştır.

    -bu delik normal çalışma şartlarında iki tabaka arasındaki basıncın eşit olmasını sağlamaktadır. ancak, dış tabakanın hasar görmesi durumunda önemli bir basınç kaybına sebep olacak kadar büyük değildir.

    -ayrıca bu delik iki tabaka arasında yoğunlaşmayı ve sislenmeyi önlemeye yardımcı olur.

    kendileri şöyledir: görsel
    görsel

  • 500t'nin de bir canı olduğunu gösteren gelişmedir. sen kalk istanbul'un en çilekeş güzergahında milyonlarca yolcu taşı, haftalık izninde bir ankara kaçamağını çok görsünler.

  • helal sana dediğim çocuk. sınıf annesi diye sikindirik bir sıfatla sınıfın ortasında küçücük çocuğu rencide etmeye ne hakkı var o kadının. ağzının payını vermiş yollamış. parti kursa oy veririm bu çocuğa. söylediği her şeyde sonuna kadar haklı.

    (bkz: #158099651) konudan bağımsız olarak bu şerefsizi de modlar uçurur umarım.

  • "durun sokağa çıkmayın, direnmeyin, bu yönetimin işine yarar" diyen işbirlikçi lavukları dinlememiş, sokağa çıkmış, direnmiş, mücadele etmiş ve kazanmışlardır.

    darısı tüm memleketin başına.
    direnmeyene ekmek yok bunu anlayın.

  • az once gulnihal isimli bir yarışmacınin hatay ve mersinli olduğunu söyleyerek melezlik var dedigi yarışma. nur yerlitas da oryantalizm var ruhunda deyince evet oynamayi severim dedi.
    ahahahahah lan neyse ben bir sey demiyorum.