hesabın var mı? giriş yap

  • videodaki iki genç sahilde takılırken aniden dev bir parmak izi beliriyor üstünde de yeni çağın başlangıcı yazıyor, ne anlama geliyor olabilir altından ne çıkacak merak ederseniz takipte kalın
    bkz: esrarengiz parmak izi
    edit: altından hangi dizi, hangi olay çıkacak akıllara sorular düşürür.
    edit 2: gökyüzünde bir anda beliren parmak izi ipucu olabilir.
    edit:3 ucu açık olay, ne olduğunu anlamak için takipte kalmak gerek.
    edit 4: soru işaretleri giderek artıyor bu yeni çağ ne zaman başlıyacak acaba?

  • çok geride kalmış gibi görünse de 2000'li yılların ortalarında kot pantolonun paçaları yaptırılmadan katlanarak üzerine de bu sürreal kombinle sokağa çıkıldığı 6600'ı olana ailecek misafirliğe gidilen dönem

  • (bkz: ford ka)
    ortaokulda bir arkadaşımı babası almaya gelirdi bu arabayla.lacivert renk.araba okul bahçesinden çıkana kadar izlerdim.
    hala hatchback araba seviyorum ve kullaniyorum.sanirim gelişen tasarımlar sebebiyle eskisi kadar hosuma gitmiyor su an.
    yeni kasa i20 başka bi aşama artık. evet tam olarak aynı sınıf değil biliyorum ama olsun.

  • 60'lı yılların ortalarında lsd ile yaptığı deneyler sırasında san franciscodaki caz atölyesinde bir gösteriye katılır ve ortalığı kasıp kavurur. seyirciler arasında saint john klisesi kurucularından franza king de vardır. coltrane'den inanılmaz etkilenen king sonralarda coltrane'i tabiri caiz ise tanrı olarak tanımlar. daha sonra ise tanrı sıfatı yerini gerçek azizliğe bırakır ve kendisi artık (bkz: st. john coltrane) olarak anılır. hala saint john kilisesi faaliyet göstermekte ve coltrane resmi azizler listesinde bulunmaktadır.

    not: afrika ortodoks kiliselerinin çoğunda seremoni ve törenlerde gospel müzik kullanılır.

    tanım : gospel, kilisedeki törenler esnasında org ya da piyano eşliğiyle, genellikle bir kadın vokalin söylediği doğaçlamalardır.

    edit: minortom arkadaşın uyarısı üzerine tam ayrımı yapmak adına bahse konu klise müziği gospel olarak düzeltilmiştir.

  • şurada rastladığım olay.

    özetle, sınıf annesi, sevda öğretmene öğretmenler günü için sınıfça pahalı bir markanın montunu aldırır. ali kaan adlı çocuğun velisi inci hanım hediyeye katılmaz. çalıştığı yerden izin alamadığı için sınıfta yapılan öğretmenler günü kutlamasına da gelemez. öğretmen whatsapptan veliye "çıkarttığınız problemden dolayı üzgünüm" şeklinde mesaj atar. ardından, önceden hiçbir problem yaşamamış çocuğun "uyumsuz ve arkadaşlarına kötü örnek olduğu" gerekçesiyle sınıfının değiştirilmesine karar verilir.

    görsel