hesabın var mı? giriş yap

  • oha demek istediğimdir. nasıl karıştırıyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum. bak mesela north. başında n var. böyle daha bi' kuzeyimsi. oysaki south'un başında s var. böyle daha bi' güneyimsi. anladın mı? anlamadıysan bi' daha anlatayım. bak north'un başında n var, daha bi' kuzeyimsi. oysaki south'un başında s var. daha bi' güneyimsi. benim yöntemim bu. saygı duyacaksınız.

  • taammüden adam öldürme bu. adam elinde bıçakla 20-30 metre koşarak gelip bıçağı saplayıp kaçıyor. bilinçli olarak öldürme amacıyla yapılmış bir hareket. baya bildiğin cani.

  • her bir halttan kaçış gezegenim. büyülü dünyam.

    13 yaşımda, hayatıma ilk girdiğinde beni nasıl etkilediyse ve nasıl sevdiysem şuan 27 yaşımda beni yine aynı şekilde etkiliyor harry potter’ın dünyasının içindeki herşey. büyüler, süpürgeler, iksirler, sihirli yaratıklar ve pek tabii hogwarts'ın içinde kaybolmayı çok seviyorum. ne zaman kaçmak istediğim bi konu olsa kitaplardan birini elime alır gömülürüm. bayılıyorum.

  • ingiliz yargıç gece yarısı parktan geçen kızı korkutan adama 7 yıl 7 gün hapis verince şaşıran gazeteciler sormuşlar:

    - adam kıza elini bile sürmedi, kaçan kızın çığlıklarına yetişenler de adamı yakaladılar. bu 7 yıl 7 gün çok değil mi?

    yargıcın cevabı hukuk tarihine geçecek düzeydedir:

    - kızı korkutmanın karşılığı 7 gündür. 7 yıl, ingiliz kızlarının gece yarısı parkta dolaşma özgürlüklerine saldırmanın cezasıdır.

    (bkz: geç gelen adalet, adaletsizliktir)

  • sık sık lafı geçen bepanthene hakkında dövme bakımı başlığı altında önemli olan husus şudur , bepanthene güzel ve etkili bir kremdir fakat çok önemli bir olayı vardır hızlı kurur , özellikle ilk 3 gün en az 2 saatte bir sürmek gerekir sürekli bakmak gerekir yoksa mutlaka kurur ve ilk 3 gün dövmeyi kurutursanız sonradan başınıza iş açılır ölü deri boya ile birlikte dökülür ve üzerinden geçilmesi gerekir , nemlenme süresini uzatmak ve dışarı çıkarken uyurken vs rahat etmek istiyorsanız kesinlikle vazelin kullanın çünkü bepanthene in en az 10 katı fazla süresinde nemli tutuyor ve e vitamini ile deriyi besliyor adeta dövme için yaratılmıştır (e vitaminli ve mümkünse parfümsüz aromasız olanları tercih edin)