hesabın var mı? giriş yap

  • https://twitter.com/…omtr/status/886297704028147712

    agzim acik izledigim roportajda gecen cumle. sadece bu da degil, adam gordugum yerde de dovecegim, sizin araciliginizla soyluyorum, araya da adam koyup yalvariyor, bana yalvarmasin diyor.

    simdi adamin tam bir gereksiz, comar oldugu ortada lakin, fatih terim, arda, emre, volkan, burak gibi adamlarin boyle baltayi tasa vurmalarina bayiliyorum.

    oyle isinde gucunde egitimli sessiz sakin adamlari tehdit etmekle olmuyor iste bu isler. el yumrugu yemeyen kendi yumrugunu balyoz zannedermis. oyle dayagi yiyip kacarsiniz iste. son olarak da;

    (bkz: yiyin birbirinizi ete para vermeyin)

  • randy rhoads uyuşturucu kullanmazmış, vito corleone gibi anisette'yi severmiş ve alkolle ilişkisi de nadiren içtiği anisetteden ibaretmiş söylenene göre. ancak inanılmaz fazla sigara içermiş. akciğer kanseri olimpiyatları olsa kesinlikle randy kazanırdı diyor osbourne.

    konserden sonra, otobüste giderlerken osbourne yine tıksırana kadar içmiş, sulu kuru ne bulduysa atmış. temiz yürekli randy, onun karşısına geçmiş ve çok fazla içiyorsun, içme şu mereti, kendini öldüreceksin yakında demiş. bu ikilinin bilinen son konuşmasıydı. biraz sonra osbourne uyurken, otobüsün bozulan havalandırma sisteminin tamir edilmesi için mola verirler. o sırada yakınlarında ufak bir pist ve üç beş uçak bulunan bir bölgedeler. otobüsün şöforü, eskiden pilotluk yapmış olan andrew aycock yanına ekipten birilerini alarak, ben bunların ağababalarını sürüyordum amk deyip, hemen uçağın birisine atlamış. ilk seferde başarılı bir uçuş gerçekleştirmişler. ikinci turda aycock, rhoads'a gel lan tırsak bir tur da seni gezdireyim demiş ve bunun üzerine rhoads uçağa binmiş. sonrası malum, hikaye olacak ya, uçağın kontrolünü kaybeder aycock, kanatlarından birisi kırılır ve uçak düşer, rhoads ve diğerlerinin cesetleri parçalara ayrılır. öyle ki rhoads'ın cesedini ancak takılarından tanıyabilirler. yapılan testlerde rhoads'ın kanında alkol ve uyuşturucu bulunmamış, lüzumsuz şöfor aycock'un kanında ise kokaine rastlanmış. alkol ve uyuşturucu kullanmayan, daha bir saat önce bu konuda arkadaşını uyaran rhoads, kokain çekmiş bir lüzumsuz yüzünden dramatik bir şekilde ölmüştü.

    gitar tekniğinde, fiziksel gövdelerde vs. çığır açan birisiydi rhoads. ossy osbourne'in black sabbath sonrasında dip yapan kariyerinin ayağa kalkmasındaki en büyük etkendi belki de. mahçup, iyi bir insandı bunların yanında. osbourne'ın dediğine göre randy ile beraber ilk yaptıkları şarkı goodbye to romance'dı. şarkıyı dinler ve sözlerini incelerseniz, rhoads'ın veda mektubu gibidir, ilahi bir tesadüfle. ve evet uçağın kanadı kırılmıştı. şarkıda dediği gibi "i've been the king, i've been the clown, now broken wings can't hold me down, i'm free again"

  • lisedeyken edebiyat hocası "17 yaşında herkes şiir yazar 30'unda da yazan gerçek şairdir" derdi.
    onu hatırladım. sanırım tam tanım şu oluyor:
    gerçek metalci.

  • bütün italya'nın birbiriyle flört etmesi..

    ya da ben çok gerikafalı acayip bağnaz filan olduğum için bana öyle geldi..

    yaya geçidinden karşıya geçen kadına, otobüs şöförü yol verdi diye, teyze adama öpücük attı..
    bildiğin teyze, bildiğin otobüs şöförü ve bildiğin öpücük..

    süpermarket kasasında, kasiyer çocukla bi kadın 15 dakika gülüşe oynaşa fingirdeşe konuşurlarken, biz de arkasında 20 kişi ip gibi dizilip sıranın bize gelmesini bekledik.. kimse de sesini çıkarmadı.. ben de misafirim diye sesimi çıkarmadım..
    neden kimse sesini çıkartmadı peki?!
    çünkü sıra kime geldiyse o da kasiyer çocukla gülüştü.. fingirdeşti..

    makarna yemek için girdiğim self-servis bi lokantada, makarna tezgahının arkasındaki çocuğa "hangisini önerirsin?" dedim..
    "hiç biri senin kadar güzel değil :)" dedi..
    makarnamı aldım, okşanmış gururumla arkamı döndüm masaya gidicem, benden sonra gelen 110 kiloluk, 50 yaşlarında adama da aynısını söyledi..

    yani; otobüs şöförü teyzeye, teyze kasiyer çocuğa, kasiyer çocuk adama sonra hepsi uşağa..
    böyle bi ortam..
    aklım gitti bi haftada..

    bütün ülke ihtiraslı bi aşk yaşıyo valla..

  • yalnız polis olup ölümüne solcu dövmesine ramak kalmış adamların okuldan atılınca solculardan medet umması da nedir? solcular olmadan kendi hakkınızı arayamıyor musunuz mübarekler?

    edit: başlığı açan maklubeci "polis kolejinden atılanlar için tatlı su solcuları neden eylem yapmıyor" diyordu entry'sinin ilk halinde kısaca. her yediği ayarda entry'i değiştirip revize etmiş, yetmemiş eklemeler yapıp roman ölçülerine getirmiş. biline.

  • sektorun icinden bildiriyorum, evden calisma arac kullanimini ve leasing firmalarini cok vurdu.

    bu trendin devam etmesi teslanin uzun vadeli arac satis hacmini ve dolayisi ile hisse senedi fiyatlarini vs. baltalayacaktir.

    adam ulasim sektorune calisiyor, tabi ki herkesin her gun oradan buraya seyahat etmesini isteyecek.

    buyuk resim mode off.