hesabın var mı? giriş yap

  • hakkında en çok geyik yapılan fenomenlerden biri.

    bunca komplo teprisine gebe askeri alan hakkında bilinenler/bilinmeyenler ise şöyle;

    51. bölge, nevada'nın güneyindeki groom gölü'nde bulunan bir abd hava kuvvetleri askeri tesisidir.

    51. bölge aktif bir askeri tesistir. güney kaliforniya'daki edwards hava kuvvetleri üssü tarafından yönetilmektedir.

    51. bölge halka açık değildir ve 24 saat gözetim altındadır.

    tesisin onaylanmış tek kullanımı uçuş test tesisi olmasıdır.

    bölge, atom enerjisi komisyonu tarafından oluşturulan haritalarda bu şekilde tanımlandığı için 51. bölge olarak bilinmektedir.

    ikinci dünya savaşı sırasında (1939-45) abd ordusu hava kuvvetleri bölgeyi hava topçu atış alanı olarak kullanmıştır.

    bölge 1955 yılında merkezi istihbarat teşkilatı (cıa) tarafından yüksek irtifa keşif uçağı lockheed u-2 için bir test alanı olarak seçildi. başkan dwight d. eisenhower (1953-61), aquatone projesi kod adı altında yürütülecek olan testlere izin verdi. testler temmuz 1955'te başladı.

    u-2'nin 1956'da hizmete girmesinin ardından 51. bölge, a-12 (oxcart olarak da bilinir) keşif uçağı ve hayalet avcı uçağı f-117 nighthawk da dahil olmak üzere diğer uçakları geliştirmek için kullanıldı.

    1989 yılında robert ("bob") lazar adında bir adam 51. bölge'de dünya dışı teknoloji üzerinde çalıştığını iddia etti. lazar, las vegas televizyon muhabiri george knapp'a tesiste uzaylıların otopsi fotoğraflarını gördüğünü ve abd hükümetinin tesisi kurtarılan uzaylı uzay araçlarını incelemek için kullandığını söyledi. lazar'ın kendisi itibarsızlaştırılmış olsa da, iddiaları, çoğu dünya dışı yaşamı içeren çok sayıda hükümet komplo teorisinin ortaya çıkmasına neden oldu.

    birçok kişi 51. bölge içinde ya da yakınında tanımlanamayan uçan cisimler (ufo'lar) gördüğünü bildirmiştir (bu terim genellikle dünya dışı spekülasyonlar bağlamında kullanılsa da, ufo'ların mutlaka dünya dışı kaynaklı olması gerekmez).

    25 haziran 2013 tarihinde cıa, u-2 ve oxcart programlarının tarihini anlatan gizliliği kaldırılmış belgelerin yayınlanmasını onayladı. belgeler, george washington üniversitesi ulusal güvenlik arşivi'nden amerikalı istihbarat tarihçisi jeffrey t. richelson tarafından 2005 yılında yapılan bilgi edinme özgürlüğü yasası (foıa) talebine yanıt olarak yayınlandı. belgelerin yayınlanmasıyla abd hükümeti 51. bölge'nin varlığını ilk kez resmen kabul etmiş oldu.

    cıa'e göre, u-2 ve sonraki askeri uçakların test uçuşları bölgedeki ufo gözlemlerini açıklamaktadır.

    51. bölge çalışanları tesise uçakla ulaşmaktadır. mccarran uluslararası havaalanı'ndaki kısıtlı bir terminale, 51. bölge'nin üzerindeki hava sahasında (r-4808n hava sahası) uçmasına izin verilen birkaç işaretsiz uçaktan biriyle girip çıkmaktadırlar.

    yakın zamana kadar tesisin uydu görüntüleri sansürlenmişti. 51. bölge google haritalar'da görülebilir. 37°14'06.0"n 115°48'40.0"w

    abd hükümeti şu anda tesis içinde yürütülen araştırmalar hakkında herhangi bir bilgi vermemiştir.

  • hoşt ulan !!! 16 senedir yaptıkları için hakkımı helal etmiyorum. bu ülkede güvenilir tek kamu kurumu bırakmamış, gelmiş geçmiş en büyük borç yükünü koymuş daha hala ne vefa borçluymuş sayın ak troll.

  • spiderman için "taktiksizdir bodoslama dalar" diyenler olmuş, yazıktır günahtır. spiderman de en az batman kadar taktisyendir. hatta rakibini ürkütmez korkutmaz, planını yapar ceylanı ürkütmeden avlar. batman ise korku saçmaya çalışır.

    spidermanin empati gücü vardır. rakibini konuşarak ikna etmeye çalışır. pek çok can düşmanını konuşarak ikna etmiştir. batman de ise empati sıfırdır, zerre duygulardan anlamaz. yardımcısı robin'i bile çileden çıkartmıştır.

    batman "dünyanın en iyi detektifi benim" diyecek kadar kaba biri iken, spiderman "ben sizin komşunuzum" diyecek kadar alçakgönüllüdür.

    batman, esasında ait olduğu üst sınıfı korur. bütün çabaları fakirlerin isyan etmemesi içindir. joker, herhangi bir alt sınıf birisidir. penguen, uzun yıllar boyunca uğraşarak siyasi güç elde etmiş fakir çocuğudur. harvey ikiyüz, hukuk ve adalet sağlamaya çalışırken hukuksuzluğun ve adaletsizliğin kaynağının zengin sınıf olduğunu fark ederek delirmiştir. victor zsasz, üstün nişancılık yetenekleri sayesinde zengin sınıfın sistemini tehdit edebilen bir alt sınıf üyesidir.

    spiderman'in rakipleri ise, siyasi sistemi kontrol eden çok uluslu holdinglerin birbirleriyle ve halka karşı savaşırken ürettiği kişilerdir. doktor oktopus, zengin holdinge çalışırken kaza geçirmiştir. goblinler zaten zengin bebesidir. kum-adam, bir deney esnasında o hale gelmiştir. kingpin, şehrin en büyük mafyasıdır, kodamandır ensesi kalındır. hem rakibi hem sevgilisi olan gwen stacy zengin bebesidir. mary jane bir çok hikayede ünlü bir oyuncu olarak ifade edilir (tamam rakibi değil ama işin özünü anlatabildim sanırım).

    yani batman, sistemi halktan korurken; spiderman, halkı sistemden korur.

    batman bk yesin. özellikle nolan'ın filmleri, ikinci bush'un politikalarını destekleyici şekilde hazırlanmıştır.

  • 2 taraftan birinde silah olsa bugun ortaklarin kavgasinda kan dokuldu 2 olu haberi izliyor olacaktik. seyir zevki yuksek bir mucadele olmus.

    bir de adamlar dayak gurmesi olmuslar adeta vedat milor gibi. sen bu dayagi bir de bizim eski ortagin dukkaninda yiyeceksin diyip arabaya atlayip gidip tertemiz dayaklarini yemisler.

    edit: ilk bayilan arabada silah ariyor sanmistim ilk izledigimde. sonra 80 kere daha izleyince silah degil islak mendil aramis oldugunu farkettim. yemegin ustune elini agzini siliyor resmen.

  • o zaman sporcu ve bu absurd istegini kabul eden salak antrenorun ikisi de yaptiklari hareketin toplumsal maliyetini hesaplayamadiklari icin spordan men edilsin.

    bu birbirini aklayan ve siddeti mesrulastiran gerizekalilardan iyice sikildim.

  • son zamanlarda sözlükte görülmeye başlanan başlık formatıdır. başına bir şeyler getirilerek giriye dönüştürülmektedir.

    sözlüğün ne kadar geri zekalı çoluk-çocukla dolduğunu bizlere bir defa daha kanıtlayan sözcük öbeğidir.

  • siyasal islam bu işte, adamlar o kadar beceriksiz, o kadar zekadan yoksun ki s400 alıyor ne aktive edip kullanabiliyor ne dekatlardır tasarımına üretimine ortak olduğu, parasını ödediği f35’leri alabiliyor. salgın oluyor hem ekonominin anası sikiliyor, hem hasta sayıları rekor kırıyor. hem amerika’nın ekonomik yaptırımını yiyip, doğu akdeniz’de köşeye sıkıştırılıyor hem rusya’dan üstü kapalı ambargo yiyor. suriye iç savaşını körüklüyor, bölgede de-facto özerk kürt bölgesine sebep oluyor. avrupa’nın birbirine girdiği, sert sınırları tartışıp neredeyse birliğin dağılacağı dönemde 3-5 milyar dolar için adamlara giden suriyeli mültecisini alıyor, üstüne avrupa’dan yaptırım tehdidi yiyor. bu arada aynı mültecilere bakabilmek için avrupa’dan aldığı desteğin onlarca misli para harcıyor. tam bir şamar oğlanına döndük. bu böyle uzar gider. bu adamlar ancak ülke içinde caka satabilir ülke sathının dışına çıktıkları anda hakettiği muameleyi görür.

    (bkz: siyasal islam kanserdir)