hesabın var mı? giriş yap

  • torbadan top çekilmiyor burada. neymiş olasılığı 1/16 olan şeymiş. bu kafayla erzurumspor ile galatasaray'ın da şampiyonluk şansları eşit oluyor.

    türk basketbol tarihinin en büyük başarısıdır fenerbahçe'nin euroleague şampiyonluğu sonrası.

  • cartoon network kanalında yeni yayınlanmaya başlayan çizgi dizi. çocuklar için olduğundan son derece şüpheliyim çünkü her ne kadar bizim oğlan da izlese de ki izlememesi taraftarıyım, ben ondan daha çok izliyor ve eğleniyorum. mordecai adında bir karga ile rigby adındaki bir rakunun, pops adında bir lolipopun sahip olduğu, müdürlüğünü benson adında bir sakız makinesinin yaptığı parkta geçen maceraları anlatılıyor. karakterlere şuradan bakabilirsiniz.

    dizi cartoon network kanalında "sürekli dizi" adıyla gösteriliyor. adventure time'dan sonraki en bomba dizi olduğunu söyleyebilirim. espriler harika, şarkılar nefis, durumlar enfes. kaçırmayın derim. 14.15 ve 19.45'de gösteriliyor.

    şunu izleyin demek istediğimi anlarsınız. burada "give us a raise looser" türkçeye "bize zam yap ezik" olarak çevrilmiş ve gerçekten 12'den vurmuş.

  • yobaz olan videoya o adamı çekendir. bu beyinsizler tükenmedikçe iktidar vs. olamazsınız. adam saygısızlık yapmamış bir şey yapmamış. yazık gerçekten.

  • türk telekom nasıl 175. yılını kutluyor lan??? telefonun icadı 1880 zaten.. 40 sene şirkette oturup telefonun icadını mı beklediler???

  • zamanında televole döneminde aysel gürel le roportaj yapılmaktaydı.

    televole muhabiri sordu
    - aysel hanım siz hangi takımı tutuyorsunuz?
    - valla ben kocamın takımlarını tutuyorum ahıahı
    - ...