hesabın var mı? giriş yap

  • -askerliğini yapmış olması
    -benzer pozisyonlarda çalışmış olması
    -seyahat engeli bulunmaması

    bazen iş tanımı yapılırken aranan şartlarla benzeşebilen üç niteliktir.

  • güyya istatistik olasılığa göre değerlendirilirse %66.66...

    2 kardeşin cinsiyet olasılıkları şu:

    1.çocuk - 2.cocuk:
    erkek - erkek
    erkek - kadın
    kadın - erkek
    kadın - kadın

    1. çocuğun veya 2. çocuğun erkek olduğu bilindiğine göre, geriye 3 ihtimalden 2 tanesinin kadın olma durumu kalıyor, yani 2/3 yani %66.66...

    mantıklı değil, hatta bilimsel olarak doğru da değil.

    çünkü, ne olursa olsun, yeni doğacak olan çocuğun cinsiyeti, bir önceki doğan çocuğun cinsiyetiyle alakalı değildir. torbadan top çekmiyorsun ki çektiğin topa bağlı olsun.

    sorunun cevabı, ne olursa olsun %50 olmalıdır.

  • man utd deplasman oncesi galatasaray'in iki dezavantaji, iki de avantajı oldugunu dusunmus ve su entryde de bunları biraz acmistim.

    dezavantajlarimizin bu mac icin de belirleyici olacagini dusunuyorum.

    dezavantaj 1- fizik

    bir premier league takımına fizik olarak karşı koymak zordu, eğer bu dezavantaji ortadan kaldırırsak sansimiz olabilirdi. man utd'a kopenhag ve molde maçlarındaki gibi ezilmedik, kadro kalitesinde de geri kalmadigimiz icin bu dezavantaji ortadan kaldirmistik.

    bayern ilk mac herkesin malumu. fizik olarak geri düştüğümüzde fişimizi çekmişlerdi. bu mac fizik olarak kafa tutabilirsek, kadro kalitesi olarak yakalayamasak bile, oyun gucu ile maca ortak olma sansimiz artacaktır.

    dezavantaj 2- conversion rate

    gecen sene 14 maçlık galibiyet serisi yaptigimizda, ilk 11'i gozu kapalı yazar hale gelmiştik. ama bu sene, su asamada bundan uzağız. çok efor gerektiren direkt futbol oyunuyoruz ve beraber oynama aliskanligi henüz oturmamış bu takimin cekilen sut>gole dönüşmesi oranında çok ama çok zayıf bir istatistiğe sahip olmasina neden oluyor (hastalık bu futbol youtube kanali galatasaray'in bugüne kadar super ligde %7.5'ta kaldigini, fenerbahcenin ise %12'nin uzerinde bir yüzdeye sahip oldugunu paylaştı bu hafta).

    bir de buna sutla sonuclanmamis son tercih hatalarını da eklersek, galatasaray'in oyununun ne kadar verimden uzak oldugunu daha net goruruz.

    hucumdaki senkron bozukluğunu ne kadar iyileştirdik, maca ortak olma sansimiz o kadar artacaktır.

    avantaj - okan hoca’nin hedef mac basarisi

    fazla söze gerek yok, gecen senenin basından beri okan hocanın kaybettiği hedef mac iki tane. biri gecen sezon beşiktaş deplasman, digeri de bayern ilk mac. bu maçta da oyun gucunun herkesi dopamin bombardımanı yasattigi da malum. burada da iyi bir mac planı olacaktır, bakalım takim ne kadar yansitabilecek, göreceğiz.

    takimim old trafford'da bize harika bir kutlama armağan etmisti, umarım su ahir ömrümde allianz arena'da da benzer bir deneyim yasamak kismet olur.

    vurduğumuz gol, yedigimiz ofsayt olsun.

  • çöpe gitmesinden iyidir. bu tarz girişimler sadece türkiye'de değil avrupa'nın bir çok yerinde de mevcuttur. örneğin aldi, lidl gibi market zincirlerinde akşama doğru meyve ve sebze reyonlarında indirim olur. buruşan ürünler daha hesaplı satılır.

    siteminiz ülkenin ekonomik durumuna farkındayım. hepimiz şikayetçiyiz ama gıda israfı ülkemizde hat safhalarda. bu kadar fakir bir ülke olup da kaynaklarını hunharca savuran başka bir ülke örneği yoktur herhalde dünyada.

    edit. siteminizi indirimli fiyatlar üzerine yapmanız daha iyi olur kanaatimce. en az %60 indirimli sayılmalıdır.

  • bir lider olmanın bütün vasıflarına sahip olan tc kurucusunun özelliklerinden biri.

    fransızca,harp okulunda öğrenmiştir.
    -almanca 1918 de avusturya'ya tedaviye gittiğinde öğrenmiştir.
    -japonca tomajiro yamada tarafında 1.dünya savaşının başlangıcına kadar öğrenmiştir. 1931 yılında türk-japon barış yemeğinde sensei olarak karşılamıştır.
    -arapça
    -farsça
    -latince

    diğer bildiği dillerdir.

  • bir sefer tecavüzden bir şey olmaz diyen bakan mı bu?

    hımm...

    ben bunu anlamıyorum işte bir sefer tecavüzden bir şey olmaz diyen bakan görevine devam edebiliyor ve oyları düşürmüyor ama kemal abinin cümlesi hemen akpnin oylarını arttırıyor.

    sizce de bu işte bir gerizekalılık yok mu?

  • hoşuma giden görüntülerdir. erzurum, 46'dan beri salak saçma partilere oy veriyor. artık şapkayı önüne koyup, düşünmek vakti gelmiştir

  • -sayın yolcularımız lütfen sevgili belediye başkanımız melih gökçek'i twitter'dan takip ediniz.