• link

    adresinden uygulayacağınız kısa bir test ile bilinçaltınızın neye takıntılı olduğunu yansıtan (yansıttığını iddia eden) bir test. fala inanma falsız da kalma nevinden bir şey de olabilir. ancak çevremde yaptığım ufak bir ankette başarılı sonuçlar verdiğini düşünüyorum.

    benim doğa çıktı.

    yıllar sonra gelen edit: link ölmüş, düzelttim.

    yine çözdüm yine doğa çıktı. 2021

    edit: link düzeltildi. yine doğa çıktı - 2022
  • direkt bilinçaltınız sekse takıntılı diye yüzüme vuran seks.
  • --- spoiler ---
    your subconscious is obsessed with the need for love!
    --- spoiler ---

    all you need is love diyerek bana bir şeyler anlatmaya çalıştı ancak ben bende değilim be.
  • öğrenmeye takıntılı olduğumu bildiren test. bunu da öğrenmiş oldum iyi oldu...
  • saçma sapan bir sonuç bekliyordum ama verebileceği en doğru sonucu çıkardı.
    sanırım çok da fena olmayan testtir.
  • sürpriz olmadı.
  • benim için sonucu knowledge çıkan test. bilgiye açmışım da haberim yokmuş. ama yeni şeyler öğrenmek güzel tabi her zaman.
  • benim epey layk'ladığım test.

    valla hiçbir tahminim olmadan çözdüm, "aman canım doğa moğa bişeyler filan diyecek bana da zaar" şeklinde de bir önyargım vardı.

    paylaşmak istemeyeceğim kadar doğru çıktı. yani o kadar doğru ki, evet benim için gerçekten bir takıntı ve bundan pek de memnun değilim. bana zarar veren bir şey çünkü bu.

    *
    ashash aybunu anlatmam lazım. ek yapıyorum şu an:

    bu entry'yi yazdıktan sonra bir mesaj geldi, "benim sonucumu tercüme eder misin" diye. "ingilizce bilmiyorduysa testi nasıl çözdü ki? aman canım demek ancak o kadarına yetti, sonucu tam anlamadı..." diye düşünüp hemen çevirdim, elimden geldiğinde.

    tam bitirirken "lan" dedim, "zaten benim sonucum da tam olarak bu değil miydi? insanları kaybetme korkusunu takıntı yaptığım için lüzumsuzca korumacı ve yardımsever olduğum sonucu çıkmadı mı? şimdi yaptığıma bak... bu test gerçekten bir harika dostum..."

    neyse gönderdim.

    lan insan bi teşekkür eder lan. ayıp.

    işte benim hayatım böyle geçiyor. biri bişey ister, ben yaparım, teşekkür bile almam, ama sonra biri yine istesin yine yaparım. mallık bedava.
  • bozuk bu test.

    benim için sonuç "obsessed with what other people think of you" çıktı. hiç öyle bir insan olmadığımı belirteyim. hemen test sonucu öyle çıktı diye beni öyle yargılamayın rica ediyorum. 10 tane resim yüzünden bana özgüvensiz yaftası yapıştırmayın lütfen. aslında hiç öyle takıntılarım yoktur. bunu bilin.
  • bilinçaltımın yakın birisini kaybetme korkusu ile takıntılı olduğunu söyleyen test.

    doğru. düşünüyorum da hakikaten öyle. vay be. sanki biraz iyi bir test gibi.
hesabın var mı? giriş yap