• evlenmesi.
  • söylemek istemediğimdir, zira söylediğim taktirde bu diğer kadinlara bir rol model olabilir, kimsenin böyle çiğ bir karaktere sahip olmasini istemem.
  • sebebi meçhul bir rahatsızlığa tutulan arkadaşımı bir kadın hasta yatağında terk etmişti. bazılarında zor zamanlarda terk etmek gibi bir huy var.
  • ailemle ve arkadaşlarımla sidik yarışına girmesi ve bunların üzerine bazı laflar söylemesi.
  • her yerden engelli olan eski sevgilimin, yeni tanıştığım kızı instagram'dan bulup benim için demediğini bırakmaması.

    1. sosyal medyada yeni sevgilim ile ilgili hiçbir paylaşım yoktu.
    2. eski sevgilim yeni sevgilim ile ortak herhangi bir arkadaş ya da ortama sahip değildi.
    3. yeni sevgilim ile ilişkiye sadece bir hafta önce başlamıştım.

    eski sevgilim falcı olduğu için kızı bulmak onun için zor olmadı sanırım. sonra bana ikinizin iyiliği için bunu yapmak zorundaydım falan dedi.

    gidip durumu anlattım, ama yeni sevgilimin güveni yıkılmış ve bana kaldırımayacağım hakaretler etmişti. üstelesem bana dönecekti ama bunu yapmadım.

    önce eski sevgilime lanet ettim, sonra da bu kez yenisini her yerden engelledim.
  • sürekli sapyoseksüelliğiyle övünen kadının ben hasta yatağımda yatarken bodyci bir nobrana aşık olduğunu söylemesi.
  • lan bu başlık daha güzel anlatın kardeşim anlatın hikaye, entrika sizdeymiş yav ajgşsli.
  • eski çalıştığım işyerinde bir arkadaşımız vardı. boylu, poslu, yakışıklı manken gibi bir çocuktu. evli biriydi. boğaz köprüsü geçit girişlerinde, arabasından indiği esnada arkadan hızla gelen arabanın çarpması sonucu büyük bir kaza geçirmişti. kırılmadık kemiği, beyin travması, sol kısımda kısmi felç gelmişti çocuğa. tv'de haberlere de çıkmıştı. bu arkadaşın karısı, hastanede bilinci yerindeyken “bundan artık bir şey olmaz” deyip çekip gitmiş hastaneden. arkadaşın o an bilinci yerindeymiş, duymuş bunları. hızlıca boşandılar. sonrasında çocuk aylarca sürecek tedaviler gördü. parası yetmedi, babaları yazlık vs ne varsa sattı. şimdi başka birisiyle evli. çocukları oldu; uluslararası bir firmada üst düzey yöneticilik yapıyor şu an. böyle bir anekdot içindeki kişidir.

    *edit: debe'ye girmiş entry, öncelikle adettendir; kimsesiz çocuklarımıza bağış yapmaya davet ediyorum. bakanlığın ilgili linki: çocuk esirgeme kurumu hakkında

    *edit 2: terk eden kişinin ne yaptığı soruluyor sıklıkla; kadını sormadım. sildi gitti hayatından. biz de acı anısı tazelenmesin diye sormadık..
  • kadın darlıkta, erkek bollukta belli olur derler. anlatılan hikayeler de kadınların darlıkta neler yaptığını gözler önüne seriyor
  • aldatmasıdır çoğu zaman ama mevcut durumunuza göre de değişir.

    gençken aldatıldım. oturdu, gözlerimin içine bakıp itiraf etti. sinirlenip kalkıp gittim ama kabullendim.

    daha gençken sürekli yalan söyleyen vardı bir tane. başkalarıyla düşüp kalkan, oturduğu ev bile yalan olan bir kız... o zaten geçti, gitti. gençlik işte...

    siz bazı şerefsizliklere belli yaşlardan sonra maruz kalmayın yeter. çünkü, artık ne unutacak zamanınız vardır ne de başka bir serüvene takatiniz... karşınızdaki kadını iyi tanıyın, şartlarınızı ölçün, biçim ve tartın hocam. bazen, tencere kapak misali uymuyor; ne göze hoş geliyor ne de ihtiyacı karşılıyor. doğanız ayrı, statünüz ayrı oluyor. yakıştırmaya çalışsanız da birbirinize yakışmıyorsunuz işte... sadece düşüncelerin ve hislerin uyumlu olduğu bir birliktelik yürümüyor hatta başlamıyor bile... o başka bir dünyada, siz ise ayrı bir dünyada... bu durumda size asla umut vermelerine izin vermeyin. sizin için imkansız olanı sevip hayatınızı heba etmeyin. her türlü olasılığı göz önünde bulundurun, ortadaki tüm şartları karşılaştırın ve her şeyi öğrenin. evet, tüm bunlar uyum içinde olsa bile yine bir şeyler olur, yine bir yerden darbe gelebilir. şartlar değiştikçe insanlar da değişir ve karşınızdaki kadının neye veyahut kime dönüşeceğini de kestiremezsiniz. bu, elbette sizin için de geçerli.

    asla, körü körüne sevmeye ve sevilmeye ihtiyacınız olan biri olmayın. böyle biri olursanız günü geldiğinde uğrayacağınız yıkımı yeryüzünde hiçbir cümle tarif edemez. allah, herkese hayırlı sevdalar nasip etsin. esen kalın...
hesabın var mı? giriş yap