• benim için günün en güzel haberi.

    lad bible isimli bir sosyal medya ve eğlence yayıncısı olan bir yayın kuruluşu son 20 yıla damga vuran en iyi diziyi izleyicilerin oylarıyla belirledi. bu oylamada breaking bad milyonlarca hayranı olan game of thrones dizisini de geride bırakarak 21. yüzyılın gelmiş geçmiş en iyi dizisi olarak seçildi. bence breaking bad bu başarıyı özellikle game of thrones'un o berbat finalinden sonra fazlasıyla hak etmişti. henüz 21. yüzyılın bitmesine uzun bir zaman var ama breaking bad'i geride bırakacak kadar iyi bir dizinin gelmesi bir sonraki yüzyılı bulabilir gibi gözüküyor :)

    ı won

    kaynak: https://www.webtekno.com/…izisi-secildi-h97361.html
  • dünyanın en overrated dizisi.

    net!

    daha iyi en az 10 tane dizi yazarım.

    (bkz: sopranos)
    (bkz: peaky blinders)
    (bkz: spartacus)
    (bkz: the o.c)
    (bkz: sherlock)
    (bkz: himym)
    (bkz: game of thrones)
    (bkz: true detective)
    (bkz: it crowd)
    (bkz: friends)

    lost ve prison break 'i saymıyorum bile.

    edit: dm' den saydıranlara toplu cevap: listemin içinde sevmediğiniz dizilerin olması gayet doğal. önemli olan breaking bad 'in yüzyılın en iyi dizisi olmadığı gerçeği. entrynin fav sayısı da benim gibi düşünenlerin sizden çok olduğunu gösteriyor zaten, neyin hazımsızlığı bu? ha bi de sığırlara tekrar hatırlatalım: overrated kötü demek değil. sanıldığı kadar iyi değil demek.
  • breaking bad'i çok severim ama benim için yüzyılın dizisi true detective 1. sezondur.
  • ust edit: arkadaslar uygun bir dille uyarmislar sagolsunlar spoiler var diye. bu zamana kadar izlemeyip su basliga girip bu giriyi gorup spoiler a maruz kaldiysan iyi olmus amk. mal seni! siktir git simdi. unutmadan; spoiler alert!

    dunyanin en underrated dizisi. walter white reis mezarindan cikip bizi sikse belki o zaman hakettigi degere kavusur.
  • gerçekten çok kaliteli bir dizidir. ama en iyisi mi derseniz emin değilim. drama dalında derseniz anlarım. ama bir çok farklı kategori dalı var dizilerin. bence her dal ayrı değerlendirilmeli. böyle çok sallamasyon duruyor bu seçim.
  • 3 bölüm seyredip de dayanamadığım dizi en iyi dizi seçilmiş ha??hmmm enteresan
  • neden yüzyılın dizisi yüzyılın ilk çeyreğinde seçiliyor.

    edit: madem entry ünlenmiş buradan walter white'ın taaa şaka şaka. neyse seni seviyorm sevgilim umarım bunu okuyorsundur :d.
  • breaking bad fanlarının bir kere daha bıkkınlık hissi oluşturdukları seçim. ben bir diziyi favorisi olarak gösteren hiçbir insanın breaking badciler gibi canhıraş savunma yaptığını görmedim. fan şişirmeleriyle ön plana çıkmış bir dizi benim için. zaten six feet under dururken esamesi okunmaz*
  • walter white ord. prof. dr. abuzer kömürcü'nün ayaklarına su dökemezken bu nasıl cahilce verilmiş bir karardır
  • aynı zamanda 4-5 diziyi takip ederken bir arkadaşımın önerisiyle başlamıştım breaking bad’e. diziyi bir solukta bitirmiş, sonrasında ise önceden takip ettiğim dizilerden tat alamaz, izleyemez hale gelmiştim. hak edilen bir titr.
hesabın var mı? giriş yap