• film dağıtımı yapıp aslan payını alabileceğini sanan bununla da yetinmeyip yeni cem yılmazlar çıkartacağını söyleyen hadsiz hudutsuz varlığa cem yılmaz tarafından verilmiş kıvamında ayardır. meriçliğin lüzumu yok!
  • sonuna bir de "terbiyesiz" lafı eklemiştir ki kendi terbiyesizliği anlaşılmasın.

    neyi çıkardın cem yılmaz? cinsel organını mı çıkardın? o kadar mı erkeksin?

    madem çok delikanlısın bu alemde bir laf vardır. kullanamayacağı silahı çıkaranın o silahı bir tarafına sokarlar.

    edit: sokup çıkardım haberin yok diyorsan da onu da partnerlerin düşünsün...

    edit2: çıkarsa da gölgesinde serinlesek diye bekleyen nasıl bir kitlen varmış be cem yılmaz. senin de işin zor. dikkat et kendine.

    son edit : bir sürü çoğu küfür içeren mesaj aldım. kategorize edip burdan cevaplayayım :

    sevgi pıtırcıkları : "çıkardım haberin yok" lafını yanlış anladığımı ifade etmişler. hayır arkadaşlar cem burada ben merdivenaltından tırnaklarımla gelerek kendi çabamla bir star çıkardım demek istememiştir. birilerini cebimden çıkardım, ders çıkardım, günah çıkardım da demek istememiştir. o aklınıza getirmek istemediğiniz malzemeyi çıkardığını söylemiştir. okuyalım anlayalım.

    idealist muhalifler : iktidar yanlısı bir işletmeciye az bile söylendiğini belirtmişler. kadını tanımam etmem. konudaki haklılığını haksızlığını da anlayacak kadar sinema sektörünü bilmiyorum. hayır şirketin adamı değilim kendilerinden para almıyorum. ifade kime söylenirse söylensin bana çirkin geldi. bir kadına söylenmesi daha da çirkin geldi. üstelik cem yılmaz'ın da emekçinin hakkını savunan proleter kesimi temsil ettiği pek söylenemez.

    meriççiler : haksız da olsa kadının tarafını tutmam hoşlarına gitmemiş. maalesef görmek istemediğiniz şu ki : benim kimsenin tarafını tuttuğum yok. birinin cinsiyeti onu haklı yapmıyor. konu hakkında yorum yapmadım edilen laf hakkında yorum yaptım.

    ince laf sokmuş ne var bunda diyenler : laf ince falan değil. mahalle ağzı bir ifade. ayrıca aşırı cinsiyetçi. aynı pozisyonda kadın bir komedyen olsaydı "bacaklarımı açtım haberin yok" dese bu kadar komiğinize gidecek miydi merak ediyorum.

    cem yılmaz'ı çekemediğimi onun üzerinden gündeme gelmek istediğimi belirtenler : buna ne cevap verilir bilemiyorum. cem yılmaz gösterilerini beğenerek izliyorum ve çok gülüyorum. kendisi gelmiş geçmiş en iyi stand-up sanatçısı benim gözümde. filmlerini çok beğenmiyorum. muhtemelen daha çok kişiye hitap edebilmesi için o şekilde yapılıyorlar ama eminim ilerde gişe düşünülmeden yapacağı çok daha başarılı filmler de olacaktır.
  • cem yılmaz merdiven altı yerlerde çıkarak, karikatür dergilerinde çizerek, tamamen yeteneğiyle bugüne geldi ve kendisini çıkarttı. başlık da, başkasının "yeni cem yılmazlar çıkarırız" demesi karşısında haklı olarak, öfkelenerek ettiği söz. bu kez olmaz, evet (bkz: cem yılmaz'ı yedirmeyiz)
  • çıkarıp masaya vurmuştur aynı zamanda. yedirmezler birader!
  • harika bir cümle. çok şık bir cevap vermiş haddime değil ama kendisini tebrik ederim. adını bile duymadığımız, hangi tecrübesiyle yeni cem yılmazlar çıkarma iddiası olduğunu bilmediğimiz hadsiz bir insana hak ettiği şekilde cevap vermiş. olayın başlangıç noktasını da atlamayalım, tek taraflı değerlendirme olmasın. esasen bu habere verdiği cevabın devamında kullanmıştır bu sözü.

    https://twitter.com/…lmz/status/1079355102564102145

    muhatabı bir erkek de olsa vereceği cevap değişmeyecekti, çok eminim bundan. siz muhatabı bir kadın olduğu için rahatsız oluyorsunuz, çünkü itham ettiğiniz insanlarda değil sizin beyninizde duruyor o cinsiyetçilik. bir kadına karşı kullanılan üslupla bir erkeğe kullanılanın farklı olması gerektiğini düşünüyorsunuz. üslubunu değil, kime konuştuğunu önemsiyorsunuz. aynı cevabı bir erkeğe verse umrunuzda bile olmayacaktı. kim cinsiyetçi oluyor bu durumda? öptüm meriççim.
  • tiwiti gördüğüm anda benzer şeyleri düşündüm yukarıdaki arkadaşlarla. terbiyesiz diyip arkasından “cem yılmaz çıkardı haberin yok” demek nasıl bir tutarsızlıktır böyle :)

    kendisi söyleyince alkışlanacağını bildiği için bel altı serbest her türlü tabi, biz söylesek vay orospu çocuğu oluruz :)

    edit: mars’ın amk size birşey olmasın. ama birini birşeyle suçlarken, aynı şeyle cevap vermemek lazım. yoksa cem yılmaz’ın haksız olduğu bir taraf yok bu mevzuda.

    edit 2: ne mal insanlar var şu sözlükte arkadaş. meriçsiniz işte meriç hıh diyen mi ararsın, seksist yaklaşmayın diyen mi, en komiği de nerden biliyorsun ne çıkardığını diyen sevgi kelebekleri olmuş :)
  • ulan ne kadar salak salak duyar kasıyorsunuz ya. su mars grubuna ben çok daha ağır küfürler edilebileceğini düşünüyorum, uyguladıkları fiyat politikası bunun için yeterli, yeni kimseyi çıkarmalarına gerek yok.

    gecen cuma alınan kararla filmden önce 10 dk reklam gösterilebilecek ya, kaşıntılar başladı herhalde.

    tanım: cem yılmaz'ın göte götoş derken kullandığı cümledir. sözlük ahalisine zor gelmiştir.

    (bkz: miric digilim imi ihihiihig)
  • cem yılmaz'a karşı gereksiz bir linç girişimi. kadının cem'e söylediklerinin dışında cem'in kadına söyledikleri hiçbir şeydir. provokeye etmeyin, gerçi seversiniz.
  • hak edene hak ettiği gibi konuşan bir kişinin beyanı. kadın ne kadar hadsiz davranmışsa cem yılmaz da o kadar davranmış. kan emici birinin pişkin pişkin davranmasına sinirlenince argo konuşmuş. hangisi daha iğrenç dersen, hiç düşünmeden kadının söyledikleri derim.

    edit: biraz düşündüm ve kadına daha da sinirlendim.
hesabın var mı? giriş yap