• tabanının en az yarısını alevilerin oluşturduğu chp'nin, alevileri kıtır kıtır kesen işid denilen sakallı köpeklere karşı yapılacak operasyonu desteklemesinin makul ve tutarlı bir politika olmasıdır.

    (edit:başlığı açan başlığını sildiğinden başlık başıma kaldı)
  • aynı operasyona akpliler dışında neredeyse bütün dünya sıcak baktığından şukela bir olay:

    (bkz: değerli yalnızlık)
  • bu operasyona katılmanın musul konsolosluğu rehinelerimize zarar vereceği ortadayken ölümlerden siyasi fayda sağlayan chp için oldukça tutarlı ve mantıklı bir politika. düşünsene otobüs kazasında ölen kürtler için bile sevinç çığlıkları atan chp'liler yıllardır roboski katliamı diyip timsah gözyaşları dökmüyor mu?

    hayır bir de aynı adamlar vaktiyle hakan fidan suriye sınırına girelim işid'i temizleyelim dediğinde ortalığı ayağa kaldırmıştı, ülkeyi savaşa sokacak diye. akp şartların kendine sunduğu seçeneklere göre politika yapıyor ama doğru ama yanlış fakat ne yazık ki chp sadece akp'ye göre politika yapıyor her zaman yanlış, biz buna sığlık diyoruz, ya da vizyon darlığı her ne dersen.
  • 100 gündür kurtarılamayan rehineleri düşünen aktrollerin de olduğunu gösteren olay.

    bu zamana kadar aklınız neredeydi ?
  • (bkz: doğal olay)

    ve zamanla daha iyi göreceğiz bunun ne kadar doğal ve mantikli olduğunu, ışid'in bi an önce temizlenmesi gerektiğini.

    siz hala kapatin gözünüzü. halbuki her taraf aydınlık ve kimin kötü olduğu da çok net.
  • filistinlileri vuran uçaklara benzin sattığımız hatırlatılınca "olm israile benzin satarız nolacak amk, bizden almasa başkasından alacak, paralarını alıyoz kerizlerin" yüzeyselliğinde yorum sıçan, kendi vatandaşını kesen adamları savunan, "verin süleymanşah türbesini, 49 vatandaşımızdan daha mı değerli:((99" diyen kafanın mahsulü.

    bok atmaya dayalı siyaset anlayışının günümüz anadolu kahvesinde konuşulan konu başlığı.

    adamı din iman diyenler soymuşlar soğana çevirmişler, boklu su içirmişler sikinde değil. ama chp kendi ülkesini tehdit unsuru olan bir olguya karşı abd'nin yanında soktuğumun araplarına karşı harekete geçince dinsiz imansız tutarsız tukaka oluyor.

    işin özeti bu.

    al ben de özetleyeyim madem öyle bu yüzsüz ve tutarsız ayıların anladığı dilden:

    (bkz: sen politika konuşma ulan ayı)

    ekleme: bizi zerre ilgilendirmeyen, giden askerlerimizin bile "ne işimiz var lan bizim burda?" dedikleri, sırf birilerine şirin görünmek ve nato'ya girebilmek adına kore savaşı'na asker gönderen o zamanki hükümetin başına çocuğunu kurban etmeye çalışan adamların torunları işte bunlar.

    laf da söyletmezler o adama. tabi. din iman diyerek milleti yeme alışkanlığının türkiye cumhuriyeti tarihi miladı o kişidir çünkü.

    şimdi ismini anmayayım. sonra adı "ölünün arkasından konuşma:((99" olur. anladınız siz.
  • ınsanligin yararina bir operasyona destek vermektir. sizin gibi beyinsiz yaratiklarin olaylarin bir kismini alip servis etmesi beni deli ediyor. ne geciyor elinize anlamiyorum.
    ısid'e karsi yapilacak bir operasyonu desteklemektir. her vicdani olan insanin yapacagi bir seydir.
  • 1 mart tezkeresinde türkiye'de hiç olmadığı kadar kamuoyu oluşturup reddedilmesini sağlayanların 11 sene sonra "bonba gibi bişey atalım" demelerini duyduran destek.
  • akp nin 2 amerikan gazetecinin ve bir ingiliz vatandaşının kafasının kesilmesine destek olması ile aynı şey dir. çok gaza gelmemek gerekir.

    edit: ve tabiki binlerce türkmenin yurdundan edilmesine binlerce ezidinin öldürülmesine kadınların köle olarak pazarda satılmasına da destek olmaktadır akp bu mantıkla ve daha niceleri
hesabın var mı? giriş yap