• geçmişte bir ara sürekli değil mi şener* diyerek rock marketi sunan ebru incinin programı.
  • gece gece fatal tragedy calarak keyfimi yerine getirmi$ program. in$allah hep bu tarzda devam ederler.
  • özlediğim görüntüleri sunan , tv izlenmeli miymiş, ne biliim arada da denk gelinebilirmiş hissiyatı ile the clairvoyantı ve hatta iron maidenı özlediğime kanaat getirdiğim, "ah gençlik" dememe sebebiyet vermiş program.sevdim ben...
  • programın dekorunda bolca oraya buraya asılmış zincir kullanılmaktadır. sunucu kızımız ebru, sürekli bu zincirlerin arasından geçerekten sunum yaptığı için ve bu esnada zincirlere değil de kameraya baktığı için(normal olarak) zincirlere takılmak suretiyle kafayı gözü dağıtması yakındır.
  • akp güdümlü trt yönetiminin, asrın gafı ve ayıbı olarak rock market gibi efsaneleşmiş, bir nesli büyütmüş**, leziz bir programı hunharca katlederek tarihe gömmesinin ardından; çığ gibi büyüyen tepkiler karşısında tırsmış olmasından kaynaklanan tedbir hareketi ile doğmuş olan rock marketin gayri meşru çocuğudur bu program.
    içerik olarak biraz yumuşamasına karşın, yine de leziz ve nezih rock müzik dinleme ayrıcalığını yeniden bize sunacakmış gibi görünüyor ama yine de çok erken yorum yapmamak lazım. çünkü programın alelacele yayına konduğu çok açık bir şekilde belli oluyor. kaliteden her an taviz verilebilir ya da her an hevesimiz içimizde patlayıp kalabilir.
    ee ne de olsa rte akıllı ve zeki bir adam. türkiye nin sahip olduğu genç ve dinamik nüfus yoğunluğunu; karşısına değil de, parti tabanı olarak yanına almak istemesi çok da acaip bir hareket değildir. yoksa siz hala genel öğrenci affının zaruretten mi çıkarıldığını zannediyordunuz?
    hadi canım, güldürmeyin beni...
  • iki haftada bir cumartesi günleri saat 15'te trt2de yayınlanan program. bu hafta whitesnake çalacaklar.
  • ege kayacan sunmaya başlamış sanırım bunu şöyle bir görür gibi oldum. isim kötü lakin ege ye güvenimiz tam oturup seyretmek lazım.
  • sırf içinde "rock"la uyumlu "rak" hecesi olduğundan bir rock programına seçilen isim, kelime, hede, hödö. lan çıngırak ne? kaç tane rock şarkısında kullanılmış? yılların rock market'ini çıngırock diye yarraktan* bir isim kullanmak için mi kaldırdınız yani?
  • hayvanca metal çalan süper program... eski günleri hatırlatıyor insana...
hesabın var mı? giriş yap