• herhangi bir ceo bu isteğini karşılar. tat ve koku duyumuzu biz anca yeni bi döner ekmekçi açılırsa geliştiririz. onun haricinde kaliteli müzik/caz spdldlldpd neyse. cash flow dinleyeceksek okey. sanat galerisine gidip modernite adı altında yarak kürek eser!! göreceğime galeri çıkışı çekirdek çitleyerek bu salaklar ne yapıyor diye düşünerek felsefeyi geliştirebilir, böylece felsefenin de nereden çıktığına dair tarihi bir bilgeliye de ulaşabiliriz. seks uyumuna gelince insan insanı sikmez. bu kadar donanımlıyken insana saygı duymayı hala becerememişsin, yazık...
  • donanımlı bilgisayar bile zor buluyoruz, kitap okumasına da razıyız..
  • çevrenizi düzelterek asabileceginiz imkansızlık. benim neden etrafımdaki herkes basarili, zeki ve elit birey? çünkü kendim gibi insanların yaptığı aktiviteler belli. illa ki denk geliyoruz birbirimize. gün boyu survayvir bastirsef gibi acur yapımları izleyip de elit insan aramak tam bir tezat.

    ayrıyeten erkek olmanın zorluklarını da anımsatıyor bu başlık. zaten ülkemiz simulasyonunda bu hayatı expert modda oynuyoruz. bu gariban erkekler karnını mı doyursun elit olacam diye sinema tiyatro operaya parasını yetirmeye mi çalışsın??
    burada bir yandan da zengin erkek olmak kast ediliyor tabi. fakir erkek ayak üstü kitap yazacak kadar edebiyat parçalasa yine donanımlı değil. zengin erkek instagram sayfalarından görüp çaldığı özlü sözü söylese ultra donanımlı erkek oluyor.

    öyle bir toplum anlayışımız var ki kadınlara hitap edebilmek için her alanda gelişmiş olmak zorundayız. hem de aşırı rekabet var.

    şimdiye kadar okuduğum kitapları, kariyerim için çabalarımı kendim için yaptım ama bu kadar iyi olmak zorunda olmasaydım nasıl olurdu bilmiyorum. keşke ufak bir köy evinde tavuklarımı, koyunlarımı, ineklerimi huzurla besleyip sevdiğim kadın ile ömrümün sonuna kadar yaşayabileceğim bir hayatım olsaydı. ama yok fakirsen burnundan getiriyor kadınlar.

    ben epey donanımlı bir erkeğim. abartmadan söylüyorum şimdiye kadar karşılıklı muhabbet ederken zekamdan ve üniversite sınavında ilk bine girmemden etkilenip dudaklarıma yapışmak istemeyen kadın olmadı. lafımı tamamlayamadan dudağım öpülürken buluyorum kendimi. kadınlar akıllı cümleler kuran zeki erkeklere bayılıyorlar. eski sevgilimin bir tanesi kızgınlık zamanlarında beni karşısına alır hadi konuş derdi. kadınlar çok farklı şeylerden tahrik oluyorlar. bilimsel bir konuda açıklamak yaparken libidolarının arşa çıkmasına en başta anlam veremezdim ama artık alıştım.

    çocukluğundan beri binlerce kitap okumuş aşırı zeki, başarılı, eğlenceli ve üniversite sınavında ilk bine girmiş bir erkeğim. yaş fark etmeksizin tüm kadınların gösterdiği ilgiden artık bunalmaya başladım. tüm karizmamın üstüne kendimi kültürlü bir birey olarak yetiştirince kadınlara yetemez oldum.
  • bu gerçekten ama gerçekten imkansız. beyni sikinde çalışan erkekler bulabilirsiniz ancak. onlar da one date ilişkici kadınlarla fuckbuddycilik oynamakla meşgul.
    ne erkek kaldı, ne âr ne bir şey
  • sanki bana italya'da yaşıyor. insanlar geçim derdine düşmüş herkes mutsuz, herkes karamsar, bunların yapılabilmesi için önce refah seviyesinin artması,insanların mental sağlığının yerinde olması lazım. ülke kocaman bir tımarhane olmuş zaten.
  • akıl sağlığı yerinde donanımlı bir türk erkeğinin , urukhai kılıklı kesif soğan kokulu yurdum kezosu ile ne işi olabilir ? adam gider iskandinav elfi ile takılır! başlığı açan kezo kendini lüksemburg düşesi sanıyor ama gerçekler bambaşka !

    edit: steril mesaj kutum leş gibi soğan koktu , kezolar hakaret edip duruyor ,anneme babama küfür ediyorlar !! işte sizin olayınız bundan ibaret sizi kim ne yapsın ??

    edit2: destek mesajlarıyla yanımda duran şanlı türk erkeklerine teşekkür ediyorum ! hep birlikte bu soğan kokulu örgütlü kötülüğü bertaraf edip isengard’ın derinliklerine geri postalayacağız !
  • bayan burda erkek demiş ama kendisini memnun edecek bir soytarı arıyor. benim sevdiklerimi sevecek, benim gittiğim yere gidecek, kendisi için değil; benim için yaşayacak ve hayatını beni mutlu etmeye adayacak bir şapşal bulamadım demek istiyor.
    bayan demiş miydim?

    edt: imla
  • erkeklerin geçinebilmek adına çırpındıkları bir ülkede gereksiz bir isteğin imkansız olması durumudur.
  • bu donanımlara sahip bir kadının öğrencisi olabilirim fakat sanat galerisi gezmeye söz veremiyorum.
  • nasıl bir donanım aradığınıza bağlıdır.. donanım olmadan yazılımda hiçbirşeye yaramaz.
hesabın var mı? giriş yap