• rte'nin ortamı yumuşatma manevrası olduğunu düşünüyorum. kibrinden doğrudan söyleyemediği için yakın çevresine söyletiyor. benzeri açıklamalar, akp'nin tek başına iktidar olamadığı bu günlerde daha çok duyulabilir.
  • açık açık yeni gençler iyi örgütleniyor kandıramıyorsunuz denmiş açıklama.
  • berkin'in cenazesinin kalktığı gün bize 'nekrofil' diyen şahıs için iddialı bir açıklama.
  • (bkz: yargı yolu is loading delikanlı)

    engelleyemezsin.
  • aynı haberdeki diğer bir cümle daha kayda değerdir..

    ....seçim sonuçlarının erdoğan için bir başarı olduğunu savunan bağış..

    rte cumhurbaşkanı değil mi?
  • haklı çıkan abdullah gül bülent arınç takımının direksiyona geçmesini isteyen akp'lilerin çoğalmasından dolayı izlediğimiz parçalanma sinyallerinden biri.

    uzun neyi kazandı olm? o kurduğun cümleleri gül ve arınç iki yıl önce gezinin ilk günlerinde kurdu, demokrasi oy vermeyenlere de kulak verebilmektir dediler. iki yıl sonra gelebildiğin yer orasıysa kapasiten belli, daha ne yüzle rte savunması yapabiliyorsun? tek bir adam, inadıyla milleti birbirine düşürdü, siz de sadece farklı kesimlere saygı duyup dinlemek yerine hain ilan edip hakaret etmeyi, öldürmeyi göze alacak boyutta tercih ettiniz.

    tek adamcılar ve karşıtları mücadelesini tek adamcılar kaybetti, tek adamcılar ise tarafsız görünmeye çalışarak çark ediyor.. rte kayıp.. bunlar da anca rte'ye laf soktuklarının farkında olmadan, bir taraftan överek milleti kandırabileceklerini sanıyor..

    (bkz: yargılanacaksınız)
    (bkz: #40803601)

    not; tespit filan değildir arkadaşlar, çarktır. o tespiti o zaman yapabilen, yapmış olan, "seçim herşey demek değildir, bize oy vermeyenlerin sesine de kulak vermeliyiz" diyebilen akp'li ğst düzey isimler, zamanın akp'den çıkmış cumhurbaşkanı bile varken yargı yolu açılmış birinin iki yıl sonra bu noktaya gelmesine tespit diyemeyiz. bunun adı çarktır!!
  • yaptığı u dönüşü hoş görüyle karşılanmalı, sevgiyle kucaklanmalıdır. sonuçta geç de olsa doğru yolu bulmaya, objektif olmaya başlamıştır.

    şaka lan şaka yaptığı dönüşe karşılık gelişine koyulmalıdır.
hesabın var mı? giriş yap