16 entry daha
  • ilginç gelişmelere sahne olan ancak pek ilgi çekmeyen türkiye'nin ikinci ligi.

    mardinspor = an itibariyle ikinci lig a kategorisinde mücadele eden ancak sene basında yapılan büyük yatırımlara ragmen düşme potasına demir atmış bir takımdır. oyle ki; sene basında ligin en cok para harcayan ve en cok transfer yapan takımıydı, devam eden basarısızlık üzerine devre arasını yine transfer yaparak degerlendirmeyi seçtiler. ancak yine de cıkışı yakalayamadılar. hızla b kategorisine dogru yol alıyorlar.

    ama hiç dert değil, zira aynı ligde ilhan cavcav gibi bir baskan ve bu baskanın sahalarda fırtına gibi esen takımı genclerbirligi oftas var. geçtigimiz günlerde mardinspor baskanının oftas'ı alıp, ismini mardinspor olarak değiştirerek süper lige kolaylıkla çıkmak peşinde koştuğu yonunde haberler cıktı. hatta pazarlıkların bittiği sene sonunda mardinin süper lige cıkmasının neredeyse kesinleşeceği de soylendi.

    ve bu hafta oftas-mardinspor macında, büyük bir sürpriz gerçeleşti ve sene basından bu yana gelene gidene bol bol puan dagıtan mardinspor, acık ara lider oftası 3-0 gibi farklı bir skorla yendi. sanırım mardinsporu, şey pardon oftaş'ı aman aklım karıştı işte bu iki takımdan birini ligde tutma cabasıydı bu skor. ilhan cavcav'ın neler yapabileceği, türkiye'de nelere müsaade edilebileceğini gören gözlere gosterdi sahada 22 futbolcu, ter doktüler üstelik bu ugurda. ne kutlu.

    geçtiğimiz yıllarda kayserispor erciyesspor ile yer değiştirmişti. şimdinin kayseri erciyes'i iki yıl üstüste şampiyonluk yasadı ikinci ligde.

    evet, ilhan cavcav'dan satılık süper lig. buyurmaz mıydınız?
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap