3 entry daha
  • televizyonculuğun geleceği olarak görülüyor. doğrudur. yakın gelecekte anten, uydu vs yerine direkt olarak internet üzerinden seyredilecek bütün yayınlar. bu aynı zamanda herkesin kendi evinde tüm dünyaya yayın yapabileceği yayın platformları yaratabilmesi anlamına gelecek. filmler, diziler, her tür yayın internet üzerinden yapılabilecek. youtube'un dünyadaki tüm uydularla birleşerek 24 saat canlı yayında olduğunu düşünün. öyle bir şey işte.

    son 10 yılda iletişim inanılmaz ilerlemeler gösterdi. sopcast'i görünce önümüzdeki 10 yılda daha da hızlı ilerleyeceğini, dünya'yı çok daha küçük bir küre haline getirerek, bildiğimiz tüm yaşam düzenlerini değiştireceğini öngörmek zor değil. kimbilir belki bundan 100 yıl sonra dünya sosyoloji tarihine baktığımız zaman rönesans ve reformun yaptığı kadar kapsamlı değişikler yaratacak.

    ama şimdilik bize tek katkısı gece uykumuzu elimizden alıp, her akşam minimum iki nba play off maçı izletmesi oluyor. eminim dünya için daha faydalı amaçlarla kullananlar da vardır.

    bonus olarak da (bkz: sipru)
205 entry daha
hesabın var mı? giriş yap