1 entry daha
  • bir de bu nacizane hocamizin aniden anlattigi konuyu kesip "sen evladim, evet evet kirmizili" (o sirada 3-4 ogrenci "ben mi" diye hocaya isaret etmektedir) "yahu sen iste, evet sen" deyip 250 kisi arasindan bir zavalli bahtsiz ogrenciye buyuk ikramiye vurdurur, en kazik sorularindan birini sorardi. ogrenci bilemiyince de "daha simdi anlattim evladim, dinlemiyorsunuz ki, akliniz nerde kim bilir" derdi.

    bir keresinde sinifta, candan ercetin'in cikis parcasi umrumda degil'in klibindeki gibi kursudeki sandalyesine milyonlarin(!) onunde ters oturmustur. bir anda ona karsi saygi yapacam diye kasan turk gencligi kendini tutamamis ve anfide yukselen bir gulme ugultusu ile efsane hoca kendine gelip sandalyeden kalkmistir.

    bu adam bir meddahtir aslinda, profesorlerin meddahi... televizyoncular tarafindan kesfedilmemesi cok aci bir durum...

    her egitim-ogretim sezonu basinda ogrenciler arasinda bir soylenti alip gider, "bu sene işi birakiyormus" diye haber salik verilirdi. halbuki ogrencilerin kendi kendilerini avutmaktan oteye gitmeyen bir hayaldi bu. yaşayan efsaneseruvenlerine tum hizi ve hasmetiyle devam etmektedir.

    (bkz: kıymetli evrak)
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap