331 entry daha
  • soylemek zorundayim;

    bu ulkede del bosque gibi bir adami, yani; 2 sampiyonlar ligi kupasi, 1 super kupa, 1 kitalararasi sampiyonluk, 2 ispanya ligi sampiyonlugu, 1 ispanya super kupasi kazanmis birini "futboldan anlamiyor" diyerek yarim sezonda kapi disari etmisligimiz var. bu adam tum bu basarilari ayni fatih terim gibi tek bir takimdayken, real madrid ile birlikte yakaladi. kötü teknik adam miydi?

    simdi elimizde fatih terim var. 1 uefa kupasi ve 4 turkiye sampiyonlugu sahibi fatih terim... 5 seneden fazladir yerinde sayan bir fatih terim. elestirmeye kalksak lafi agzimiza tikan bir fatih terim.

    adamim;
    ben del bosque gibi bir adami kiçina teneke baglayarak kovdurduysam bu ulkeden, seni de elestiririm. basina gectigi takimlari sampiyon yapmaktan baska hic bir sucu olmayan, besiktas'a uefa'da ceyrek final, galatasaray'a sampiyonlar liginde ceyrek final yasatan lucescu kovuluyorsa bu ulkede, senin ne ayricaligini var?

    ve biz, 5 yildan fazladir hicbir sey yapmadigin halde arkanda duruyoruz gikimizi cikarmadan. ama her seyin bir sonu var, farkina varmissindir umarim.

    ve yine farkindasindir ki, milli takim'i biraktiginda ne ust duzey bir avrupa takimina, ne de eski yuvan galatasaray'a donmen mumkun degil. ben yaptim, ben basardim, ben boyleydim, ne cabuk unuttunuz derken; seni alacak takim olmadiginin farkinda misin?
39238 entry daha
hesabın var mı? giriş yap