9 entry daha
  • icimizi yakan, oy kullanmaya giderken bi bakkalin radyosundan ogrenilen hain saldiri, kahpe pusu, alcakca saldiri.. şimdi belli degil daha ama ben size soyleyeyim askerliginde 10. ayini henuz doldurmus, 20-21 yasinda cocuklar.. kayseri 1. hava indirmeden veyahut bolu komando tugayindan.. bu cocuklarin pusuya düsmesinde, yonetimde aslinda bir alcaklik var gibi ama bilemiyorum. yoksa kirmizi berelilere pek bir sey olmuyor baksaniza.. acaba kirmizi bereliler mi bolgeye gonderilmiyor yoksa kirmizi berelilerden sehit vermiyor muyuz? eger gonderiliyor da sehit verilmiyorsa o zaman bu cocuklar yerine niye kirmizi berelilerin sayisi 5 katina 10 katina cikarilmiyor? yalvaririm biraz artik düsmanin kallesligi ile birlikte yapilmasi muhtemel hatalara da dikkat edelim.. yasitlarimin ardindan burada, yagmur sonrasi günesli bi günde yanaklarim islanarak kim bana yazi yazdiriyorsa ilenç olsun ona.

    edit: olayin asli, hadisenin ayrintilari sudur

    "kuzey irak'tan gece yarısı sınırı geçen teröristler saat 23.30 sıralarında, aralarında 20 kilometre mesafe bulunan sınırdaki yeşiltaş komando taburu ile dağlıca komando taburu arasından geçen avaşin çayı üzerindeki şehri köprüsü'nü havaya uçurdu. böylece iki tabur arasındaki ulaşımı engelleyen kalabalık pkk'lı grubu, saat 01.00 sıralarında dağlıca komando taburu'na ağır silahlarla saldırdı. köprü devre dışı kaldığı için yardım gelmesini engelleyen teröristler tabura uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla ateş açmaya başladı.
    pkk baskınına karşı komando taburu'ndaki askerler de ateşle karşılık verdi. teröristlerin açtığı ilk ateşle çoğu tabur çevresindeki mevzilerde olmak üzere 16 asker şehit oldu, ilk belirlemelere göre 17 asker de yaralandı. helikopterle hakkari dağ ve komando taburu'ndaki asker hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu belirtilirken, şehit sayısının artmasından endişe ediliyor.
    pkk'lı teröristlerin irak sınırının sıfır noktasındaki dağlıca komando taburu'na saldırmasıyla başlayan çatışma, saatlerce devam etti. teröristler sabahın ilk ışıklarıyla birlikte geldikleri irak topraklarına kaçarken, yarlarına saldırı sırasında etkisiz hale getirdikleri bazı askerleri de götürdükleri ileri sürüldü. ancak askerlerin kaçırıldığı bilgisi, yetkililerce henüz doğrulanmadı."

    aralik celbini kacirmasam dedirtecek kadar yüregim yandi resmen.. eh geldikleri yerlere gidelim artik o zaman.. ne olacaksa orada olsun!
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap