4606 entry daha
  • küreselciler kazandılar. bu seçime adil diyen türkiye'deki seçimlere de adil diyordur.

    kim bilir o "mektup"la giden oyların yüzde kaçı fake. resmen trump kafa kola alındı. adamı göz göre göre yediler. afiyet olsun. hoş ben yine de bir süpriz bekliyorum trump'tan, daha son şakasını yapmadı.

    şimdi diyeceksiniz ki efendim oylar sahte falan değil, biden'ciler basbaya corona sebebiyle sandığa gitmek yerine posta ile oy kullandılar. her şey legal ve olması gerektiği şekilde oldu. hiçbir yasadışı durum yok. aynen. cuma akşamı oldu halen oylar geliyor. anadolu anajansı bile 24 saat bekletebilmişti. her eyaleti türkiye boyutunda, dolayısıyla sayabilirlerdi, sayan saydı zaten. ne hikmetse "bazıları" 5 saatte halletti, bazıları 5 günde. yeni oylar falan türedi. bu kadar salak olmayın. fan boy iseniz, taraftar iseniz elbette kendi takımlarınızı tutmanız, yeri geldiğinde baraj kurup yeri geldiğinde de sıvazlamanız normal ama 5 günde oy saymak sizde kafa karışıklığı yaratmıyorsa tarafsızlığınız yok demektir. trump'a düşen bunu kanıtlamak ama sistem o kadar laçka ki amerika'da, evsiz kimliksiz adam bile oy kullanabiliyor. imza falan varmış, la imzayı taklit etmenin nesi zor. abd'de hastanede yatın kimse sizden kimlik sormaz, 50 bin dolar borç çıkarırlar, sahte adres verin sahte isimle birlikte kimse sizi bulamaz. abd böyle bir ülke. yani biraz genişler bu konularda.

    her şerde bir hayır vardır. cumhuriyetçi partinin derinleri zaten teslim alınmıştır çoktan. trump kendi kariyer mücadelesini verecek biraz, killari gibi "yenildik üzgünüz" açıklaması yapacak değil, ağlayıp suçu hakeme atacak görürsünüz siz deyip kaçacak.

    adrenocrome sevicileri yaşadı. gelsin kanlı pastalar. pizalar. dolu gardroplar. biden abd'yi dünyayı kana bulayarak güçlendirecek. tıpkı obama'nın yaptığı gibi ikinci bir turuncu devrime ve ışıdın geri dönüşüne hazır olun.
173 entry daha
hesabın var mı? giriş yap