70 entry daha
  • dumur edici anlar olabilir bunlar, utanıp yerin dibine de girebilirsiniz.

    mekan: üniversitenin kantin-çalışma yeri kılıklı bir yeri
    saat: geç.. baya geç..

    koltukların, kanepelerin her yerde olduğu bu binada geç saatlere kadar çalışan öğrenciler evlerine dönmeyip uyumaya da kalıyordur ara sıra. o gece ne hikmetse ortalıkta sadece 3-4 kişi vardır. sadece bir tanesi carmen'in yan koltuğunda -ama yine de nispeten uzak mesafede- uzanmış, uyuyor gibi görünüyordur. saatin türkiye'de öğleden sonra olmasını fırsat bilip ablasını arayan carmen, dilediğince "nasıl olsa kimse anlamıyor" diyerek ve kısık sese de ihtiyaç duymadan konuşmaktadır. arada bir amdan götten de bahsetmekte, özlediği küfürleri ardı ardına sıralamaktadır, bir nevi meditasyondur bu zira gecenin/sabahın o vaktinde.

    yarım saat, bilemedin 45 dakikalık bir rahatlama seansından hemen sonra yan koltuktaki genç ayaklanır ve carmen'e doğru yürümeye başlar;

    g: merhaba!

    c: me.. merhaba?

    g: türk müsünüz?

    c: ee.. öyle görünüyo??

    g: konuştuklarınıza kulak misafiri oldum da, ben de yan koltukta uzanıyodum..

    c: hmm.. iyi olmamış o! (azalan bi sesle)

    g: nasıl?

    c: hı ne güzel, siz de türksünüz heralde.. (iç ses; hay ananı nerden çıktın abicim, hakkaten mi her yerdeyiz biz.. 5 kişiyiz lan şurda hepi topu!)

    g: oturabilir miyim?

    c: tabi, buyrun, ben de ders çalışıyodum ama olsun artık tabi tabi, buyrun.. (iç ses; hayvanlık etme be, otursun işte.)

    g: ya bi şey rica edicem, edebilir miyim?

    c: hı rica, tabi, ne demek, yapabileceğim bi şeyse.. (iç ses; ne ricası ya ne ricası, git başımdan bre, rahat bırak beni, utanç içindeyim şu an.. hem işim gücüm var ne ricasıı..)

    g: ben 15 senedir burda yaşıyorum, 10 senedir de türkiye'ye hiç gitmedim. kırık konuşmamdan da anlamışsınızdır zaten.. ama şimdi siz telefonda konuşurken duydum da.. ayy.. nası desem bilmiyorum ki, utanıyorum da çok, kızmazsınız umarım..

    c: ?? nedir?

    g: ya acaba biraz küfretsek birbirimize . . . yani ya da sadece siz bana . . . ya da ben size . . . ne biliyim . . . kemküm ehe şey . . . işte . . . anlarsınız siz de . . . insan özlüyo bi yerde bizim küfürleri . . . kimsem de yok ki . . . anneme babama mı ediyim, kızıyo onlar . . . siz kızmayın n'olur ama kızdıysanız hemen giderim, bu dediğimi de hiç demedim sayarız . . . ama ben . . . ayy . . . çok utandım . . . özür dilerim, rahatsız etmek istememiştim . . . gidiyim ben bari . . . afedersiniz . . .

    c: muhhhhahahahahhah ahahhahahahahahah ahhahahahhahahaha. (yarıla yarıla gülme efekti) nereye gidiyon yarraaaaaam gel gel, istediğin küfür olsun muhhahhahahahahhah!!

    g: ??!!????
1044 entry daha
hesabın var mı? giriş yap