59 entry daha
  • ulan hıyarlar! adama nick altı girsenize. adam delirmiş kaç gündür dikkat çekmek için çıldırıyor; yorumlara bakayım diye nick altına geliyorum ve entry sayısı: 0! böyle olmaz.

    şaka yapıyorum. paylaştığı yemek görsellerine bakıyorum da, ancak kendine ve eminim ki çevresine saygısı olan insanlar böyle yemekleri hazırlayıp kendi kendilerine yer.

    tabii bir yandan da yalnızlık zor. bir anda kendini yemek görseli paylaşırken bulabiliyorsun anladığım kadarı ile. bu entry’yi yazmamın nedeni şu ki, aynı görseller sayesinde bir insanla ilgili iki farklı kanıya varıyorum. bu da beni geliştiriyor. yani artık bir insanın hem (kendine ve çevresine) saygılı hem de ilgi budalası olabileceğini düşünüyorum. bu söz yanlış anlaşılabilir. karakterinden bahsetmiyorum, bir anlık duruştan bahsediyorum. yani bir an geliyor ve o an o fotoğraflar paylaşılıyor işte demek ki.

    bilemiyorum belki de sadece kadın düşürmelik bir durumdur. o konularda tecrübem yok ama benim bazı ön yargılarımı kırdığı için kendisine teşekkür ederim.

    görsellere devam etmesini dilerim. ilham verici olabiliyor.

    not: o et kömür mü oldu birazcık yoksa sos mu var?
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap