21 entry daha
  • turkiye'de entj oldugunu tahmin ettigim unlulerden biri gulben ergen sdfghjk

    kadinin hayati kariyer. kendi hedefi olmadan, ordan burdan arakladigi, pesinde kostugu seylerle birbirinden farkli projede yer aldi ama gercek anlamda kimligi kim, nedir bir turlu kendini ifade edemedi, etmedi seneler boyunca. zaten uzerine atilan cesitli iddialarla da (butthurt enfp seren ve extx yesim gibi) uzerine bir 'samimiyetsizlik' algisi yapisti kaldi, ki o bunu 'asiri samimi olmaya calisarak' kendi yaratti, uzerine de hakkinda atilan agir iddialara karsi soguk, vurdumduymaz goruntusu ile insanlarla duygular uzerinden iletisim kurmadi, burada kendini guvende hissetmedi ama icinde kirildikca kirildi o da daha bir 'mukemmelliyetci'lesmesine (judging kisminin sivrilesmesine) ve daha proje aci, daldan dala atlayan 'entellektuel'imsi birine donusup oradan guclenmesine etken oldu... (guclu oldugu intuitive thinker yanina agirlik vermesine)

    yanlis anlasilmasin, gulben filan tanimam, sahsi olarak sevmem. (bu konuda kendimi aciklama ihtiyaci hissetmek dhkdjd) herkesin mazur oldugu insanlari ben de senelerdir gozlemliyorum, celebrity mbti yaparsak aklima gelen en bilinen entj kisiliklerden biri o. gulben gibi birine bakinca neden entj tipi kisiliklerin turkiye'de cok sevilmeyen insanlardan biri oldugunu anlayabiliriz genel halk tarafindan.

    asiri duygusal bir halkiz, yalan da olsa duygu gormek istiyoruz bi tek onu "gercek" saniyoruz. bunu yapmayanlar olunca da gururumuz inciniyor, 'demek ki o sahtekar' diyoruz, oysa ki entj'ler ici dolu ficicik, super insanlar gozumde. (sozum gulben'den disari kdhfdjk)
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap